- De så mer forelsket ut enn noensinne

Robert Pattinson og Kristen Stewart dro på Prince-konsert sammen.

Se bildeserie av paret nederst i saken!

SEOGHØR.NO: I sommer kom sjokknyheten om at Kristen Stewart (22) hadde vært utro mot kjæresten og «Twilight»-kollega Robert Pattinson (26), med den 19 år eldre regissøren Rupert Sanders (41).

Pattinson gjorde som de fleste andre ville gjort i hans situasjon - pakket sakene sine og flyttet ut av parets felles hus i California. 

Men det tok ikke lang tid før utro Stewarts bønnfallelser om å ta henne tilbake overbeviste Pattinson om å gi henne en ny sjanse.

Via 22-åringens mor Jules Stewart og diverse psykolog-hjelp, har de to så smått denne høsten funnet tilbake til hverandre.

Fredag kveld, etter å ha promotert den siste «Twilight»-filmen på hver sin kant i Asia, møttes paret til romantisk hyggestund hjemme i Hollywood.

Sammen med venner dro de på Prince-konsert, og ifølge en UsMagazine har pratet med som var til stede på konserten, så de to lykkeligere ut enn på lenge:

- Rob og Kristen hadde bare øyne for hverandre. Det ble nesten litt latterlig til tider. De så akkurat ut som de gjør på film... hodestups forelsket! De snakket tett med hverandre, holdt hender, kysser, lo og la armene rundt hverandre.

SE OGSÅ DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV HER

Et annet øyenvitne forteller at Kristen Stewart så lykkelig ut:

- De oppførte seg veldig naturlig sammen. Man skulle aldri tro at de to har vært igjennom en slik skandale som de to nettopp har.

Etter konserten dro paret, og deres felles venner, videre til den hippe nattklubben Sayer i Los Angeles.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Liberty Ross dater ekskjæresten

BEKREFTER: Disse bildene, av paret som forlater Prince-konserten sammen, bekrefter at Robert Pattinson og Kristen Stewart har funnet tilbake til hverandre. Foto: All Over Press
SMILER: Robert Pattinson prøver å skjule et smil i baksetet sammen med kjæresten Kristen Stewart. Foto: All Over Press
UTRO: Kristen og Robert møtte hverandre under «Twilight»-innspillingen. Forholdet tok brått slutt da Stewart i sommer innrømmet offentlig å ha vært utro med den 19 år eldre regissøren Rupert Sanders - som på sin side var gift med skuespiller Lib Foto: All Over Press
SAMMEN IGJEN: Kristen Stewart bønnfalte kjæresten om å ta henne tilbake igjen etter at nyheten om utroskapen ble kjent. Her er de to fotografert rett før skandalen var et faktum. Foto: All Over Press