- De så mer forelsket ut enn noensinne

Robert Pattinson og Kristen Stewart dro på Prince-konsert sammen.

Publisert
Sist oppdatert
Se bildeserie av paret nederst i saken!

SEOGHØR.NO: I sommer kom sjokknyheten om at Kristen Stewart (22) hadde vært utro mot kjæresten og «Twilight»-kollega Robert Pattinson (26), med den 19 år eldre regissøren Rupert Sanders (41).

Pattinson gjorde som de fleste andre ville gjort i hans situasjon - pakket sakene sine og flyttet ut av parets felles hus i California. 

Men det tok ikke lang tid før utro Stewarts bønnfallelser om å ta henne tilbake overbeviste Pattinson om å gi henne en ny sjanse.

Via 22-åringens mor Jules Stewart og diverse psykolog-hjelp, har de to så smått denne høsten funnet tilbake til hverandre.

Fredag kveld, etter å ha promotert den siste «Twilight»-filmen på hver sin kant i Asia, møttes paret til romantisk hyggestund hjemme i Hollywood.

Sammen med venner dro de på Prince-konsert, og ifølge en UsMagazine har pratet med som var til stede på konserten, så de to lykkeligere ut enn på lenge:

- Rob og Kristen hadde bare øyne for hverandre. Det ble nesten litt latterlig til tider. De så akkurat ut som de gjør på film... hodestups forelsket! De snakket tett med hverandre, holdt hender, kysser, lo og la armene rundt hverandre.

SE OGSÅ DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV HER

Et annet øyenvitne forteller at Kristen Stewart så lykkelig ut:

- De oppførte seg veldig naturlig sammen. Man skulle aldri tro at de to har vært igjennom en slik skandale som de to nettopp har.

Etter konserten dro paret, og deres felles venner, videre til den hippe nattklubben Sayer i Los Angeles.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Liberty Ross dater ekskjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer