- De sa jeg ville løpe fortere hvis jeg hadde sex

Bislett Games-stjernen Lolo Jones synes det er vanskeligere å bevare jomfrudommen enn å prikke inn gullformen til OL.

TIL TOPPS: Lolo Jones (t.h.) under løpet som i 2010 ga henne seier i Bislett Games i Oslo i 100 m hekk.  Foto: Lise Åserud/NTB Scanpix
TIL TOPPS: Lolo Jones (t.h.) under løpet som i 2010 ga henne seier i Bislett Games i Oslo i 100 m hekk. Foto: Lise Åserud/NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den amerikanske hekkeløperen Lolo Jones (29) kunne i 2010 juble for gull i øvelsen 100 meter hekk under Bislett Games i Oslo, og håper å gjenta bedriften under sommerens olympiske leker i London.

Men i et intervju med programmet «Real Sports with Bryan Gumbel» avslører 29-åringen at hun privat føler at hun kjemper en mye tøffere kamp enn på idrettsbanen.

Lolo har nemlig et ønske om å bevare jomfrudommen til hun gifter seg, men det er langtfra enkelt, ifølge henne selv.

- Det er vanskelig, mye verre enn å trene for OL og hardere enn å studere på college. Jeg har møtt flere gutter som fristet meg. De sa jeg ville løpe fortere, hvis jeg hadde sex.

- Men dette er en gave jeg vil spare til min ektemann, sier hun i TV-intervjuet ifølge People.

En bryllup ser imidlertid ikke ut til å stå på kalenderen med det første, ettersom Jones hevder hun for tiden er singel og har hatt uflaks i alle forsøk på å finne kjærligheten.

- Jeg har forsøkt alle dating-tjenester på nettet som finnes. Men uten hell, sier hun.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Velger morsrollen foran OL

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer