- De sa jeg var veldig spedbygd og blek

Filmstjernen Kate Beckinsale ble forbannet etter at sjefene slaktet kroppen hennes.

PERSONLIG EKSPERIMENT: Beckinsale sier hun ser på rollene i Underworld-filmene som et personlig eksperiment. Foto: All Over Press
PERSONLIG EKSPERIMENT: Beckinsale sier hun ser på rollene i Underworld-filmene som et personlig eksperiment. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Nå kommer filmen «Underworld: Awakening». Og Kate Beckinsale (38) forteller hvorfor hun i utgangspunktet fant rollen som Selene interessant etter at hun hadde slått gjennom med filmer som «Pearl Harbor» og «Much Ado About Nothing».

Hun opplevde nemlig å få tilbakemeldinger som gikk på at hun ikke var tøff nok til å bekle enkelte roller. I et nytt intervju sier hun:

- Det kom tilbakemeldinger fra castingsjefene. De sa: «Vi vet ikke helt om vi kan se det for oss at du eksempelvis spiller politi. Du er veldig spedbygd, blek og britisk». Jeg tenkte: «Det der må jeg gjøre noe med. Jeg må spille noe som har mer nerve og attitude».

Dermed dukket Beckinsale opp i den hardtslående rollen som Selene i 2003, i «Underworld».

- Det var nesten et personlig eksperiment. Vi oppdaterte hele vampyrideologien fra å handle om gamle og utdaterte skikkelser som drev med krusifikser og staker, til å handle om moderne våpen og kule ting. Det er nok derfor «Underworld» ble en hit, sier hun videre ifølge Los Angeles Times.

- Det handler kanskje ikke så mye om å få Oscar, men det er noe svært takknemlig og tilfredsstillende ved det. Store actionheltinner er få og det er langt mellom dem, og det er bare noen få som ikke lar det hele handle om sex, sier hun videre. Og legger til at hennes største heltinner er Sigourney Weaver som Ripley i Alien-filmene – samt Linda Hamilton som Sarah Connor i Terminator-filmene.

Beckinsale snakket nylig ut om frykten for å ikke komme seg inn i catsuiten hun bruker i «Underworld», etter at hun hadde falt for New Orleans' matfristelser da hun var i byen for å spille inn en annen film.

- Jeg har spist så mye dårlig mat, så egentlig var det et mirakel at den passet. Jeg hadde trent så mye til den første filmen, så det gikk bedre enn den gangen. Men det er ren terror å komme seg inn i det antrekket, sa hun til Ontheredcarpet.com.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Redd hun var for tjukk for «catsuiten»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer