NYTT PAR?: Julianne Hough og Jared Followill skal ha kost seg sammen på en bar i Nashville. Foto: All Over Press
NYTT PAR?: Julianne Hough og Jared Followill skal ha kost seg sammen på en bar i Nashville. Foto: All Over Press Vis mer

- De så forelsket ut

Sangstjernene koste seg en hel kveld på en bar...

Publisert
SEHER.NO: Danseren og countrysangeren Julianne Hough (21) har tidligere vunnet "Dancing With The Stars" to ganger. Det er bare tre uker siden det ble slutt mellom henne og ekskjæresten Chuck Wicks, men nå ser det ut til at stjernen skal ha funnet lykken på nytt.

Og det med bassist og pianist i bandet "Kings of Leon", Jared Followill (23).

Hough og Followill skal ha tilbrakt en hel kveld sammen i Nashville, først ved stedet "Whiskey Kitchen", og deretter på trend-stedet "Lipstick Lounge".

- De så forelsket ut, og bare satt sammen ved et bord. De satt der i en time og koste seg med karaoke, selv om de ikke sang selv. Det var få mennesker som merket at de var der, sa en tilskuer ifølge People.

Dette er ikke første gang paret skal ha blitt observert sammen. I slutten av november skal de også ha kost seg på byen i Nashville.

- De er venner og liker å tilbringe tid sammen, sier en talsperson av "Kings of Leon" til magasinet.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kobles til ny eldre mann

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer