Demi Lovato:

- De så ekstremt lykkelige ut

Viste frem den nye kjæresten.

LYKKELIGE: Demi Lovato viste frem sin nye kjæreste denne uken. Foto: Rick Davis/ Splash News
LYKKELIGE: Demi Lovato viste frem sin nye kjæreste denne uken. Foto: Rick Davis/ Splash News Vis mer
Publisert

For kort tid siden meldte flere utenlandske medier at Demi Lovato (29) hadde funnet kjærligheten igjen etter bruddet med skuespiller Max Ehrich (31). Ifølge blant andre US Weekly hadde 29-åringen innledet et forhold med en musikerkollega.

Identiteten til Lovatos flamme har derimot ikke vært kjent - før nå.

Denne uken var nemlig de to turtelduene ute på en date i New York, noe som ikke gikk upåaktet hen. Duoen skal ha vært på den italienske restauranten Lavo.

IKKE TIL Å KJENNE IGJEN: «Hannah Montana» herjet på Disney Channel for nesten ti år siden, nå er en av stjernen nesten ikke til å kjenne igjen. Video: Se og Hør Vis mer

Flere bilder har dukket opp av Lovato og hennes nye flamme, som viser seg å være kanadiske Jute$, hvis egentlige navn er Jordan Lutes (23).

E! Online er blant mediene som omtaler saken.

- De så ekstremt lykkelige ut, forteller en kilde overfor nettstedet.

TURTELDUER: Demi Lovatos nye utkårede er endelig avslørt. Foto: Splash News / NTB
TURTELDUER: Demi Lovatos nye utkårede er endelig avslørt. Foto: Splash News / NTB Vis mer

- Et sunt forhold

Som nevnt er det bare noen uker siden det ble kjent at Lovato ikke lenger er singel.

- Demi er veldig lykkelig og på et godt sted og hun har et sunt forhold med en musikerkjæreste, sa en kilde den gang.

Lovato avslørte også nylig i et intervju med Zane Lowe for Apple Music 1, ifølge Page Six, at det er lenge siden hun har skrevet kjærlighetslåter, men at nå er følelsene endelig på plass.

FORELSKET: Vi har tatt en prat med tidligere «Paradise Hotel»-profil Audun Sørseth om kjærligheten. Video: Rød Løper. Klipp: Luna Lea. Vis mer

Sangeren fortalte videre at alt hun skriver om kommer fra egen erfaring og at hun i det siste har følt mye på sinne etter sin egen rehabilitering.

Ifølge henne selv er det bare tre-fire låter fra de siste albumene hennes om kjærlighet, men da hun kjente at hun var forelsket igjen var det på tide å spre ordet.

Det er altså Lutes Lovatos nye låter handler om. De ferske turtelduene har også jobbet sammen på Demis låt «Substance». Tidligere i uken var Demi på «The Tonight Show with Jimmy Fallon» og sang nettopp denne låten.

Da delte den kjæresten en video av opptredenen:

LES OGSÅ: Viser ansikt etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer