- De så bedre ut da de veide mer

Her er kjendisene som, ifølge nettsted, kunne trengt et par ekstra kilo på kroppen.

TYNNE: Nicole Richie, Crystal Renn og Renee Zellwegger får kritikk for å være hva enkelte mener er for tynne. Foto: Stella Pictures / All Over Press
TYNNE: Nicole Richie, Crystal Renn og Renee Zellwegger får kritikk for å være hva enkelte mener er for tynne. Foto: Stella Pictures / All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I Hollywood higer de fleste etter å bli kvitt babyvekten fortest mulig, eller de overflødige kiloene som har kommet etter samlivsbrudd eller andre personlige grunner.

Og når de gjør det får de skryt for å se mer strålende ut enn noensinne.

Men skal vi tro nettstedet CelebsAnswers er det faktisk noen Hollywood-stjerner som hadde kledd å beholde de ekstra kiloene på kroppen. De viser nemlig til en oversikt over hvilke kjendisdamer de synes ser bedre ut med de ekstra kiloene på kroppen, og skriver at de synes at «de så bedre ut da de veide mer».

Det skapte furore da «plus-size»-modell Crystal Renn (26) plutselig gikk fra å være en formfull modell med kurver, til å bli syltynn og anorektisk.

- Folk har ofte kalt meg hyklersk, som plutselig har gått ned i vekt, men jeg valgte deg ikke. Det bare skjedde, jeg har ikke bedt om det. Det viktigste er å elske seg selv sånn man er, ikke hvordan alle andre sier at du skal være, sier Renn i et intervju med Amanda de Cadenet.

I 2008 raste Hollywood-yndlingen Kate Bosworth, kjent fra «Blue Crush» og «Superman Returns», ned i vekt.

- Jeg gikk ned seks kilo som følge av en situasjon i familien som gikk hardt innpå meg, har hun tidligere uttalt til Vogue.

Mila Kunis (29) har på sin side gått opp i vekt etter at hun var på sitt tynneste i 2010. Hun gikk ned flere kilo i forbindelse med innspillingen av den kritikerroste filmen «Black Swan», hvor hun spilte en ballettdanser.

I dag er Mila sunn og normalvektig, og stråler side om side med kjæresten Ashton Kutcher  (35). Tidligere i år ble hun kåret av FHM til «verdens mest sexy dame» - en tittel hun også stakk av med under Esquires kåring i fjor.

LES OGSÅ: Kronprinsens eks snakker ut
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer