GIFT PÅ 1-2-3: I TV-programmet Gift ved første blikk har Vebjørn Tveiterås giftet seg med Annabelle Bauer. Vebjørn forteller venner og familie ble svært overrasket da han avslørte at han skulle være med i TVNorge-programmet. Foto: TVNorge
GIFT PÅ 1-2-3: I TV-programmet Gift ved første blikk har Vebjørn Tveiterås giftet seg med Annabelle Bauer. Vebjørn forteller venner og familie ble svært overrasket da han avslørte at han skulle være med i TVNorge-programmet. Foto: TVNorgeVis mer

- De reagerte med sjokk og vantro

Familie og venner trodde Vebjørn fleipet da han avslørte hva han skulle være med på.

SEOGHØR.NO: Denne høsten har mange TV-seere latt seg engasjere av programmet «Gift ved første blikk» på TVNorge, der seks personer har giftet seg med en vilt fremmed.

Én av deltagerne som har gjort seg bemerket er Vebjørn Tveiterås (28), som giftet seg med Annabelle Bauer (28). Han forteller at venner og familie ble veldig overrasket da han fortalte at han var plukket ut til å være med i programmet.

Overrasket familien

STORE FORANDRINGER: Tveiterås forteller om store forandringer etter at han ble samboer med Annabelle. Foto: TVNorge
STORE FORANDRINGER: Tveiterås forteller om store forandringer etter at han ble samboer med Annabelle. Foto: TVNorge Vis mer

- De fleste reagerte med sjokk og vantro. Mange stirret ekstra lenge på meg, for å se om det var en spøk fra min side. Men de fleste syntes det var kult, selv om de aldri kunne ha gjort det samme selv, sier Vebjørn til Seoghør.no.

Tveiterås forteller om store forandringer i livet etter at han plutselig ble gift.

- Foruten selve eksperimentet er den største forandringen at jeg er på TV. I tillegg har jeg lært mye, både om forhold og meg selv, blant annet hvor viktig det er å snakke om ting.

Å få en samboer man knapt kjenner kan være overveldende.

Overgangen var lettere enn forventet

På TV virker det som om det ferske forholdet mellom Vebjørn og Annabelle absolutt kan fungere.

RIGA: Paret reiste til Latvias hovedstad, Riga, på bryllupsreise. Foto: TVNorge
RIGA: Paret reiste til Latvias hovedstad, Riga, på bryllupsreise. Foto: TVNorge Vis mer

Og Vebjørn selv sier at han ikke hadde trodd det skulle gå såpass bra som det gjorde da Annabelle flyttet inn.

- Det var gøy. Samtidig så var jo alt nytt. Plutselig var jeg gift, jeg var i et forhold og jeg ble filmet hele tiden. Jeg var spent, siden jeg aldri hadde hatt en samboer før, med unntak av å bo i kollektiv. Men det gikk overraskende bra, sier han til Seoghør.no.

Hvorvidt forholdet mellom Tveiterås og Bauer kommer til å ha en lykkelig slutt, må TV-seerne vente på å finne ut av. Men én ting er sikkert: Vebjørn angrer ikke på at han er med i «Gift ved første blikk».

- Jeg angrer ikke på at jeg ble med i programmet. Jeg har lært utrolig mye av det.


«Gift ved første blikk» sendes onsdager klokken 20.30 på TVNorge.

LES OGSÅ: Slik reagerte de da de fikk se bryllupsbildet

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.