- De råklinte gjennom hele middagen

Demi Lovato og Wilmer Valderrama gir forholdet en ny sjanse.

ROMANTISK: Wilmer og Demi fotografert under Topshops åpning i Los Angeles på selveste Valentine. Da hadde paret akkurat kost seg i flere timer på restaurant for å feire kjærligheten. Foto: All Over Press
ROMANTISK: Wilmer og Demi fotografert under Topshops åpning i Los Angeles på selveste Valentine. Da hadde paret akkurat kost seg i flere timer på restaurant for å feire kjærligheten. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: De har vært av og på siden 2010, men nå har Hollywood-stjernene Wilmer Valderrama (33) og Demi Lovato (20) bestemt seg for å satse alt på hverandre.

Nylig feiret de Valentine sammen, og ifølge en kilde det amerikanske nettstedet US Magazine har vært i kontakt med hadde de kun øyne for hverandre under den romantiske kjærlighetsmiddagen:

- De bestilte alt som var på menyen, men begynte ikke på middagen før etter en time, minst. De råklinte gjennom hele middagen, og stirret hverandre dypt inni øynene hele tiden.

Etter den romantiske middagen dro duoen videre til klesgiganten Topshops store åpning i Los Angeles, hvor de flere ganger ble observert i het omfavnelse.

I et intervju med britiske Cosmo on Campus åpnet hun nylig opp om kjærlighetslivet sitt, og konkluderer med seg selv at hun endelig er sikker på seg selv.

- Jeg har kommet til et stadie hvor jeg endelig kan stole på mannen jeg elsker, og samtidig være et bedre menneske for ham - i stedet for å være en klengete og sjalu kjæreste.

Wilmer, kjent fra TV-serien «That '70s Show», har tidligere datet kjendisdamer som Eva Longoria (37) og Lindsay Lohan (26).

«X Factor»-dommer Lovato, som har vært åpen om sin depresjon og spiseforstyrrelse, var kjæreste med artist Joe Jonas (23) kort tid før hun møtte Valderrama.

LES OGSÅ: Britney slutter som dommer i «X Factor»


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer