Charlize Theron og Alexander Skarsgård:

- De prøver å holde det så privat som mulig, men det er vanskelig å skjule

Skuespiller-kollegaene skal ha innledet en ny romanse.

PÅ FLØRTERN: Det skal ha oppstått hete følelser mellom Hollywood-stjernene under innspilling av komedien Flarsky. Foto: NTB Scanpix
PÅ FLØRTERN: Det skal ha oppstått hete følelser mellom Hollywood-stjernene under innspilling av komedien Flarsky. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I 2012 verserte det flere rykter om at Hollywood-stjernene Charlize Theron (42) og Alexander Skarsgård (41) hadde en het flørt på gang etter at de ble sett sammen på middagsdater.

Nå, seks år senere, blusser det opp nye romanserykter rundt paret.

Duoen skal nemlig har blitt sett flørtende på settet til deres nyeste film, den politiske komedien, Flarsky.

- De prøver å holde det så privat som mulig, men det er vanskelig å skjule. De er begge svært lykkelige over å prøve ut romansen igjen, forteller en kilde nær paret til Life & Style, ifølge Daily Mail.

Saken fortsetter under bildet.

EKSEN: I to år var Skarsgård sammen med den britiske modellen Alexa Chung. Foto: NTB Scanpix
EKSEN: I to år var Skarsgård sammen med den britiske modellen Alexa Chung. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Begge er film-nerder»

I 2012 ble Theron og Skarsgård observert sammen på et par dater, men forholdet skal ikke ha rukket å bli av det seriøse slaget den gangen.

- Det var en tiltrekning mellom dem allerede første gang de så hverandre, og de har holdt kontakten, forteller kilden, som også legger til at Alexander har møtt Charlize sine to barn Jackson (6) og August (2), ifølge nettstedet.

Mens tobarnsmoren har vært singel siden den brutte forlovelsen med Sean Penn (57) i 2015, så ble det slutt mellom «True Blood»-stjernen og modell-kjæresten Alexa Chung (34) i fjor sommer.

- Charlize er en kvinne som vet hva hun vil ha og går etter det. Hun gjorde det med Alexander for seks år siden og nå gjør hun det samme igjen, fortsetter kilden.

Både Theron og Skarsgård er kjent for å holde seg unna Hollywoods partyliv og verner godt om privatlivet sitt.

- De er begge ærlige og rett frem-personer. Charlize banner og har en merkelig form for humor, noe han elsker. Alexander er en seriøs fyr og en filosof, noe hun elsker. Han er leser mye, elsker alle klassikerne og er en film-nerd akkurat som henne, avslører kilden videre, ifølge Daily Mail.

Paret skal nå nyte tiden de tilbringer sammen, men tar det rolig, skriver nettstedet.

MOR OG DATTER: Sist måned koste Charlize seg sammen med datteren utendørs i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix.
MOR OG DATTER: Sist måned koste Charlize seg sammen med datteren utendørs i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

LES OGSÅ: - Det var tortur å holde legningen skjult