- De prøver å få en baby

Skal mammadrømmen endelig bli til virkelighet? ...

BLIR FORELDRE?: Venner av Jessica Simpson sier til bladet National Enquirer at popstjernen og hennes kjæreste Eric Johnson nå prøver aktivt på å bli foreldre. Foto: All Over Press
BLIR FORELDRE?: Venner av Jessica Simpson sier til bladet National Enquirer at popstjernen og hennes kjæreste Eric Johnson nå prøver aktivt på å bli foreldre. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Popartisten Jessica Simpson (30) sa i forbindelse med sin 30-års dag i juli at hun var overrasket over at hun fremdeles ikke har fått barn.

Nå hevder imidlertid flere amerikanske tabloider at «Irressistible» -sangerinnen allerede kan være på vei til å få sitt store ønske oppfylt.

Venner av Jessica sier at popstjernen den siste tiden aktivt har prøvd å bli gravid, og allerede kan ha lykkes.

- Det ser ut som babydrømmen hennes er i ferd med å bli virkelighet. Hun er dypt forelsket i Eric, så de prøver å få en baby, sier en av kildene til bladet National Enquirer.

Jessica, som etter å ha skilt seg fra sin første ektemann Nick Lachey, har hatt kortvarig forhold med rockestjernene John Mayer og Billy Corgan, samt NFL-spilleren Tony Romo - har foreløpig ikke kommentert de siste babyryktene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
- Trodde jeg skulle ha barn nå