Angelina Jolie og Brad Pitt:

- De prøver å bli sammen igjen

Brad Pitt og Angelina Jolie skal ha begravet stridsøksen.

EN NY RENNESANSE?: Angelina Jolie og Brad Pitt var et av Hollywoods heteste par, helt til de i fjor annonserte at de skulle gå fra hverandre. Nå hevdes det at det kan være muligheter for at de slår seg sammen igjen. Foto: NTB scanpix
EN NY RENNESANSE?: Angelina Jolie og Brad Pitt var et av Hollywoods heteste par, helt til de i fjor annonserte at de skulle gå fra hverandre. Nå hevdes det at det kan være muligheter for at de slår seg sammen igjen. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Det er et år siden Brad Pitt (53) og Angelina Jolie (42) valgte å gå hver sine veier, etter å ha vært Hollywoods største par i en årrekke.

Siden da har det gått flere rykter om alt fra hvordan barna skal fordeles til hvem som har vært utro. De to partene har ved jevne mellomrom fortalt sine sider av historien, i store intervjuer. Ingenting har tydet på at seksbarnsforeldrene har et ønske om å finne tilbake til hverandre. Stjernene har barna Maddox (15), Pax (13), Zahara (12), Shiloh (11) og tvillingene Knox og Vivienne (9) sammen.

Nå kan det imidlertid virke som stjernene har lagt konfliktene til side. En anerkjent biografiforfatter hevder nemlig at stjernene skal gjenforenes.

STORFAMILIE: Brad og Angelina har seks barn, som hele tiden har vært parets fokus i skilsmissen. Her er de med blant andre Maddox og Shiloh på tur. Foto: NTB scanpix
STORFAMILIE: Brad og Angelina har seks barn, som hele tiden har vært parets fokus i skilsmissen. Her er de med blant andre Maddox og Shiloh på tur. Foto: NTB scanpix Vis mer

Tilbake til hverandre

Det er Daily Mail som først omtaler saken, som avisen Indian Express igjen har sitert. Biografiforfatter Ian Halperin har tidligere skrevet lange bøker om blant andre Michael Jackson, Céline Dion og Kurt Cobain, og har hatt full oversikt over «Brangelina» helt siden bruddet.

For syv uker siden ble de to skuespillerne ifølge Halperin observert sammen utenfor et hus i Beverly Hills. Dette skal ha vært første gang de to turtelduene møttes på hele ti måneder, og møtet skal ha gått ekstremt bra.

- Brad tok det første steget fremover. Så kollapset de to inn i hverandres armer. sier han og legger til at Brad og Angelina «vurderer å bli et par igjen».

Etter å ha møtt hverandre utenfor, skal de to stjernene ha gått inn i huset sammen. Begge gikk inn med hjertet i hånden, og skal ha snakket svært ærlig med hverandre rundt et bord. Halperin mener det var en skikkelig gråtefest.

- Ingenting ble utelatt. De hadde en ærlig prat i dette veldig beskjedne huset. Det var i det øyeblikket de bestemte seg for at de nå hadde fått en ny start, forteller forfatteren.

VISSTE IKKE: George Clooney og Brad Pitt har vært venner i mange år. Da CNN- reporteren spør ham om å kommentere skilsmissen mellom Brad Pitt og Angelina Jolie, blir Clooney overrasket. Video: CNN Vis mer

Brad og Angelina har selv ikke uttalt seg om det angivelige møtet ennå. Den siste tiden har flere andre kilder imidlertid gått ut med informasjon som støtter Halperins uttalelser. Til Hollywoodlife fortalte en kilde at de vakre stjernene har en god tone, og at de er veldig fokusert på barna.

Varierende

Tidligere i høst verserte det lignende rykter. Flere hevdet at skilsmissen var satt på vent, mens andre kilder mente at dette ikke kunne vært lenger unna sannheten.

I tillegg til eiendommer i millionklasser som skal fordeles, har Brad en samling møbler fra 1900-tallet til en verdi av ti millioner dollar som han ønsker å beholde - men som Angelina ønsker å selge.

En annen grunn til at en gjenforening ifølge enkelte ikke skjer, handler om Angelinas beskyldninger om at Brad har vært voldelig mot barna. I tiden etter skilsmissen ble det nemlig kjent at Brad var under etterforskning for barnemishandling, noe som var svært tungt for superstjernen. Saken ble senere henlagt, og «Fury»-stjernen renvasket.

SKILLES: Angelina Jolie og Brad Pitt skal skilles.Video/foto: NTB Scanpix / 20th Century Fox / Redigering: Marie Røssland / Dagbladet Vis mer

Paret opplevde i tiden etter bruddet en massiv mediedekning, og Brad uttalte i et eksklusivt intervju med GQ Style, at han fryktet barna skulle tro alt som sto i mediene.

- Jeg var redd for at barna skulle tro på det, og at vennene deres skulle stille for mange spørsmål. Selvsagt var mesteparten falske rykter som ble skrevet for å selge. Det såret meg, sa han den gangen.

Brad har med andre ord ikke lagt skjul på følelsene omkring barna, og har dem øverst på sin prioriteringsliste i skilsmisseoppgjøret. Ekskona hans har vært åpen om det samme hele veien.