Khloé Kardashian og Tristan Thompson:

- De prøver å bli gravide igjen

Åtte måneder etter fødselen skal realitystjernen være klar for å bli mor nok en gang.

ØNSKER SEG FLERE BARN: Det har vært noen tøffe måneder for kjæresteparet Khloe og Tristan. Nå ønsker de angivelig å tenke fremover. Foto: NTB Scanpix / Instagram
ØNSKER SEG FLERE BARN: Det har vært noen tøffe måneder for kjæresteparet Khloe og Tristan. Nå ønsker de angivelig å tenke fremover. Foto: NTB Scanpix / Instagram Vis mer

I april ønsket Khloé Kardashian (34) og kjæresten Tristan Thompson (27) datteren True Thompson (8 måneder) velkommen til verden.

Siden den gang har de nybakte foreldrene virkelig fått satt forholdet på prøve, etter at Tristan ble anklaget for utroskap mot Khloé før fødselen.

Som kjent dukket det opp en rekke videoer av basketstjernen i intime situasjoner med andre kvinner enn Khloé, som han på daværende tidspunkt ventet barn med.

Saken fortsetter nedenfor.

REAKSJONENE: Slik reagerte Kardashian- og Jenner-søstrene da de fikk vite om Tristan Thompsons angivelige utroskap mot Khloé Kardashian, bare dager før fødselen av parets første barn. Video: E! Entertainment / NTB Scanpix Vis mer Vis mer

- De prøver aktivt

Fansen raste mot Tristan, og Kardashian-klanen var heller ikke spesielt blide eller tilgivende etter opptrinnet.

Til tross for en turbulent tid skal reality-stjernen ha valgt å tilgi Tristan, og nå skal paret angivelig ønske å utvide familien ytterligere.

- De vil ha et barn til. Hun er ikke gravid ennå, men de prøver aktivt. Khloé elsker å være mamma og vil at True skal få et søsken, forteller en kilde til Us Weekly.

Saken fortsetter nedenfor.

TV-stjernens familie og venner skal være langt fra glade over nyheten. De har utroskapsskandalen friskt i minnet, og frykter at kjærligheten gjør Khloé blind, skriver nettstedet.

- Selv tenker Khloé at hun og Tristan har det fint. Ingenting kan stoppe henne fra å utvide familien med ham, deler kilden.

Saken fortsetter nedenfor.

Satte egne følelser til side

Da True ble født, valgte Khloé å ha med kjæresten på fødestua, til tross for at utroskapen akkurat hadde blitt kjent. Senere har hun avslørt hvorfor hun tok dette valget - som flere reagerte på.

- Jeg ønsket å få en god fødselsopplevelse for meg selv og for minnene jeg senere skal dele med True når hun blir eldre. Jeg ønsker å ha videoer og bilder av faren hennes der mens han holder henne og så videre. Jeg vil at hun skal vite at hun er elsket og at hun er min lykke. Babyer føler energi, skrev hun i et innlegg på Twitter.

Saken fortsetter nedenfor.

KHLOE KARDASHIAN: Reality-stjernen ser ut til å stortrives som mamma. Her kaster hun glans over et motearrangement i LA sist måned. Foto: NTB Scanpix
KHLOE KARDASHIAN: Reality-stjernen ser ut til å stortrives som mamma. Her kaster hun glans over et motearrangement i LA sist måned. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Videre fortalte hun at hun valgte å sette følelsene sine til side for fødselen for å prøve å ha så mye energi som mulig.

- Det var den eneste tanken under fødselen av datteren min. Jeg skulle ikke la NOEN endre på det.

Siden den gang har fansen fått se en rekke bilder av den skjønne lille tulla som Khloé til stadighet viser stolt frem på sosiale medier.

De siste ukene har sjarmtrollet også vært å se i familiens tv-serie, «Keeping Up with the Kardashians».

Saken fortsetter nedenfor.

View this post on Instagram

☾➹ Sweet Dreams ☾➹

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

View this post on Instagram

Thankful you picked me 💕

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Har begynt å prate

For en uke siden avslørte 34-åringen også at datteren hadde sagt sitt første ord.

«Mamma» eller «pappa» er ofte det første barn sier, og Trues første ord kom derfor kanskje ikke som den største overraskelsen - selv om Khloé helst skulle sett at datteren sa noe annet.

- Jeg kan ikke tro at babyen min er syv måneder gammel. True har nå tre tenner og kan begynne å krabbe hvert sekund. Hun smiler også konstant, men jeg klarer fortsatt ikke å få henne til å le, kun hvis jeg kiler henne. Kanskje jeg rett og slett ikke er morsom?, delte hun i innlegget «True snakker» på hjemmesiden sin, før hun fortsatte:

- Hun sier også pappa, men jeg tror hun mener mamma.

SNAKKISER: Se og Hørs reporter i Los Angeles, Kjersti Flaa, serverer de siste snakkis-nyhetene fra Hollywood den 20. april. Vis mer Vis mer

LES OGSÅ: - Hun ville aldri ha latt Kanye gifte seg med Kim