- De prøvde å voldta meg

Kunstner Marianne Aulie røpet kjendis-navn på riksdekkende radio!

SNAKKET UT: Marianne Aulie fortalte om voldtektsforsøket i et større intervju med Se og Hør forrige uke. Foto: Faksimile Se og Hør
SNAKKET UT: Marianne Aulie fortalte om voldtektsforsøket i et større intervju med Se og Hør forrige uke. Foto: Faksimile Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Sjokkerte på direkten!

SEHER.NO: I Se og Hør forrige uke avslørte billedkunstner Marianne Aulie (35) at hun hadde blitt dopet ned og forsøkt voldtatt av to profilerte kulturkjendiser.

- Den ene kjendisen sitter over meg. Begge tafser og klår, og jeg forstår at de vil voldta meg. I ren panikkangst klarer jeg å komme meg løs og løper ut av verandaen. Der skal jeg til å kaste meg ut fra fjerde etasje, sa en rystet Marianne.

Nå har den populære kunstneren navngitt de to kjendisene i programmet "Mina" på NRK P3:

"Har jeg muligheten til å si en liten ting? Jeg har noe på hjertet. Og det er ikke fullt så gøy, for så vidt. Men det er viktig, og det er det at kvinner må ikke la seg bli forgrepet på. Asså, det er mange mange måter å se det på. Og det at kvinner nå går rundt og blir voldtatt i Oslos gater og ikke føler seg trygge, det er en av mine store hjertesaker. Og det må jeg bare si, at jeg har selv opplevd det for 14 år siden... At NN1 og NN2 (Seher.no har fjernet navnene) dopet meg ned... og prøvde å voldta meg. Det er jo ikke bra"

- Dette er ikke et hevnmotiv - men kvinnekamp! Jeg er forbannet, og de to mennene har blitt beskyttet lenge nok. Nå har jeg en slags stemme, og den har jeg tenkt å bruke, sier Marianne Aulie - som tidligere er blitt drapstruet på nett - til Se og Hør.

Redaksjonssjef Tone Donald i P3 er ikke redd for at dette kommer til å få etterspill for NRK.

- Vi ble litt sjokkert. Marianne har jo langt på vei fortalt at det dreier seg om to kulturpersonligheter. Men at hun skulle navngi dem på direkten hos oss - ja, det kom litt brått på. Dette er jo et program som går på direkten, så dette er ikke noe Mina vil bli holdt ansvarlig for. Disse uttalelsene må Marianne Aulie stå for selv, sier hun til Se og Hør.

Les hele intervjuet med Marianne Aulie i tirsdagens Se og Hør.

De to navngitte kjendisene avviser Aulies påstander.

- Han er oppgitt over at Petre bidrar til å spre falske påstander på den måten, sier kjendisadvokat John Christian Elden til VG Nett, etter at han har snakket med sin klient.

Også den andre kjendisen aviser anklager om voldtektsforsøk, gjennom sin advokat Frode Elgesem.

- Min klient reagerer på påstandene som ble fremmet, og for han står dette fram som helt usant og meningsløst, sier Elgesem til VG Nett.

Ingen av de to har foreløpig krevd erstatning eller varslet søksmål mot Aulie.

Redaktøren i Ny Tid, Martine Aurdal  uttalte først at det "var tøft" gjort av Aulie å si hvem hun anklaget. Men så angret hun seg...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer