- De prøvde å skjule det

Eva Mendes og Ryan Gosling på romantisk date.

SUPERPAR: Eva Mendes og Ryan Gosling spiller for tiden inn film sammen. Nå har de tidligere vennene tatt steget videre og blitt sammen. Foto: All Over Press
SUPERPAR: Eva Mendes og Ryan Gosling spiller for tiden inn film sammen. Nå har de tidligere vennene tatt steget videre og blitt sammen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespillerstjernen Ryan Gosling (30) og Eva Mendes (37) skal ha funnet lykken med hverandre. Det skriver nettstedet PerezHilton.com.

Ifølge nettstedet har stjernene kjent hverandre i lang tid, men de holder for tiden på å spille inn filmen «The Place Beyond The Pines» sammen, skal noe ha klikket.

Nylig ble paret observert på en romantisk date i Disneyland.

- De prøvde å skjule det, men det var åpenbart at mange oppdaget dem. De visste ikke at de ble fotografert, så de var veldig på hverandre hele dagen. Kjemien paret i mellom er elektrisk, og på filmsettet sniker de seg bort til hverandres buss for å kysse, forteller en kilde.

Daten i Disneyland skal ikke ha vært den første for det ferske paret. Men ifølge kilden skal det hele ha vært svært sukkersøtt.

- Det var det perfekte romantiske daten. De foret hverandre med sukkerspinn, til og med.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Fant kjærligheten med yngre kollega

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer