Kelly Clarkson:

- De plyndret rommet til barnet mitt

Kelly Clarkson har blitt ranet for tredje gang.

RANET: Den amerikanske sangeren Kelly Clarkson kom hjem til et rasert hus denne uken. Foto: NTB scanpix
RANET: Den amerikanske sangeren Kelly Clarkson kom hjem til et rasert hus denne uken. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Se og Hør): Artist Kelly Clarkson (35) har hatt maks uflaks når det kommer til innbrudd. Den tidligere «American Idol»-vinneren ble nemlig ranet denne uken - for tredje gang i livet.

Familien tilbrakte uken i leiligheten i Los Angeles, men var heldigvis borte da innbruddet fant sted. Det skriver Entertainment Tonight.

SELFIE: Kelly Clarkson holder humøret oppe etter innbruddet. Her tar hun «selfie» med en fan tidligere i høst. Foto: NTB scanpix
SELFIE: Kelly Clarkson holder humøret oppe etter innbruddet. Her tar hun «selfie» med en fan tidligere i høst. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det var utgangspunktet lagt opp til et fredelig opphold i storbyen med deltagelse i «Carpool Karaoke» og Billboard Women in Music Awards.

Clarkson, og resten av familien, fikk mildt sagt sjokk da de kom hjem til huset.

- Det var galskap. Vi kom hjem til et hus som var fullstending rasert, forklarer sangeren til Extra.

- Plyndret hele rommet

Kelly Clarkson forteller at hun opplevde innbruddet som ubehagelig, men at det hele ble fanget på kamera.

Det gikk verst utover rommet som datteren befant seg på.

- Vi fanget det på kamera, men det er likevel en av de tingene som virkelig suger. Det var noen på barnet ditt sitt rom, som plyndret hele rommet, garderobe og alt sammmen. Det er aldri en god følelse, utdyper hun til nettstedet.

- Nytt nivå av ubehag

«Because Of You»-sangeren har faktisk blitt ranet to ganger tidligere. Hun mener derimot at det er annerledes når man har barn.

EKSKLUSIVT: Artist Kelly Clarkson har giftet seg med Brandon Blackstock, og heter nå Kelly Blackstock. Video: Weiss Eubanks Films Vis mer Vis mer

- Dette er tredje gang jeg blir ranet i livet, men jeg tror det er annerledes når du har barn. Det er et nytt nivå av ubehag. Vi er velsignet som ikke var hjemme, sier hun.

I fjor ble Kelly Clarkson mamma for andre gang, da sønnen Remington Alexander kom til verden etter et vanskelig svangerskap.

Hun avslørte graviditeten under konsert i Los Angeles. Hun avbrøt faktisk fremføringen av «Piece By Piece» da nyheten plutselig glapp ut av henne.

- Jeg hadde ikke tenkt til å fortelle dette i det hele tatt, men jeg er gravid. Jeg har det skikkelig vanskelig, men fra nå av skal jeg virkelig gjøre mitt beste for å synge denne sangen, sa hun fra scenen.

Ingen kontakt med faren

I tillegg har Kelly datteren River Rose (3) med ektemannen Brandon Blackstock (40), som hun har vært gift med siden 2013. Hun er også stemor til hans to barn, Savannah (14) og Seth (9).

INGEN KONTAKT: Den kjente artisten åpnet seg om barndommen. Video: NRK Vis mer

Selv om Kelly Clarkson lever det lykkelige familieliv, har superstjernen vært åpen om at hun har et anstrengt forhold til sin egen far.

Det forklarte den amerikanske sangeren i programmet «Skavlan» tidligere i høst. Hun var samtidig klar på at hun har slått seg til ro med situasjonen.

- Jeg har aldri hatt kontakt med ham. Mange synes at det er synd, men det er vanskelig å savne noe man aldri har hatt. Jeg har prøvd å få kontakt med ham noen ganger, mest for broren min sin skyld. Han er en del år eldre enn meg og har et barn som virkelig ønsket at alle bare skulle ordne opp og komme sammen, forklarte hun i sendingen.

LES OGSÅ: Avviser frieren mens de andre drar på partur