Ben Affleck:

- De planlegger fremtiden sammen

Skuespilleren er hodestups forelsket i Playboy-modellen.

FORELSKET: Ben Affleck og Shauna Sexton planlegger angivelig å tilbringe livet sammen etter rehab-oppholdet. Foro: Splash News
FORELSKET: Ben Affleck og Shauna Sexton planlegger angivelig å tilbringe livet sammen etter rehab-oppholdet. Foro: Splash News Vis mer
Publisert

For en drøy måned siden ble Ben Affleck (46) kjørt til rehab av ekskona Jennifer Garner (46), etter at han angivelig skal ha drukket alkohol alene i flere dager.

I forkant av rehab-innleggelsen ble 46-åringen observert med den 24 år yngre Playboy-modellen Shauna Sexton (22), som blant annet har fått skylden for bruddet mellom Ben og ekskjæresten Lindsay Shookus (38).

Det mye omtalte forholdet til Playboy-modellen ser derimot ikke ut til å plage Ben, og ifølge nettstedet Radar Online planlegger han nå en fremtid med henne.

- Han er hodestups forelsket i Shauna, og ønsker at de skal bo sammen så snart han kommer hjem fra rehab. Han vil deretter gjøre det offisielt med et frieri, forteller en kilde til nettstedet.

Shauna har vært og besøkt sin kjære på rehabiliteringssenteret flere ganger siden han ble lagt inn, og de skal allerede ha snakket om en fremtid sammen.

Saken fortsetter nedenfor.

PÅ BESØK: Shauna ble for et par uker siden avbildet på vei inn til rehabiliteringssenteret der Ben er innlagt. Foto: Splash News.
PÅ BESØK: Shauna ble for et par uker siden avbildet på vei inn til rehabiliteringssenteret der Ben er innlagt. Foto: Splash News. Vis mer

- De har snakket om et liv sammen, og Shauna er helt med på det. For henne er det å date Ben som et eventyr, og hun er klar for noe langvarig, sier kilden.

Likevel er det viktig for Ben å få kontroll på alkoholproblemet sitt først.

Fikk skylden

22-åringen, som tidligere har uttalt at hun «elsker å drikke og feste», så seg i etterkant av Bens rehab-innleggelse nødt til å forsvare seg selv.

Hun fikk nemlig skylden for at han ble lagt inn i utgangspunktet.

- Betyr mine feil at jeg ikke ville respektert noen som har jobbet hardt for å være edru, ved å drikke med eller foran dem? Absolutt ikke. Jeg har ubegrenset respekt for de som tar ansvar og faktisk jobber med seg selv, har hun sagt, ifølge People.

- Når det er sagt, Ben er en voksen mann. Han tar sine egne avgjørelser. Å legge skylden på en 22-åring for noens tredje innleggelse på rehab, er bare latterlig. Han er menneskelig, og jeg er menneskelig, fortsatte hun.

Drakk alene

Kort tid etter at Ben ble kjørt til rehab av ekskona Jennifer, kunne en kilde fortelle til People at 46-åringen hadde drukket alene i flere dager.

Saken fortsetter nedenfor.

PROBLEMER: Ben Affleck så sliten ut da ekskona kjørte han til rehab i slutten av august. Foto: Splash News
PROBLEMER: Ben Affleck så sliten ut da ekskona kjørte han til rehab i slutten av august. Foto: Splash News Vis mer

- Han hadde det ikke bra. Han hadde nesten ikke spist og ikke dusjet. Det skulle ikke mye overbevisning til. Han ønsket å dra, sa kilden til nettstedet.

Ekskona ble avbildet på vei ut av Bens hjem i slutten av august, og kort tid etter ble Jennifer, Ben og en ukjent kvinne observert sammen i en bil.

Trioen stoppet innom en fastfood-restaurant før de kjørte videre til et behandlingssenter i Malibu, der Ben nå får hjelp med problemene sine.

Jennifer skal ikke være særlig fornøyd med eksmannens nye kjæreste, men hun fokuserer nå på å hjelpe ham med å bli frisk, slik at han får tilbringe kvalitetstid med barna.

- Er hun glad for at han henger sammen med en ung Playboy-modell? Definitivt ikke. Men hennes største bekymring akkurat nå, er ikke hvem han dater, har en kilde tidligere uttalt til nettstedet People.

- Det hun bryr seg mest om er at han skal være edru og at hun kan stole på ham med barna.

LES OGSÅ: - Han kunne ikke brydd seg mindre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer