PÅ FLØRTERN?: Ifølge venner er Michael og Carrie på flørtern, og planlegger nå en hemmelig date.
PÅ FLØRTERN?: Ifølge venner er Michael og Carrie på flørtern, og planlegger nå en hemmelig date. Vis mer

- De planlegger en date

Blir Carrie Underwood og Michael Phelps kjendisverdenens nye superpar?

SEHER.NO: Hele verdens nye "superman", OL-vinner Michael Phelps (23), som tok hjem hele 8 gullmedaljer under lekene i Beijing, skal ha bedt popstjerne og tidligere "American Idol"-vinner Carrie Underwood (25) på date, skriver Popcrunch.com.

Phelps, som ryktes å skulle dele ut pris under MTVs video music awards, skal ha blitt overlykkelig da han hørte rykter om at countrysangerinnen synes han er "søt".

Ifølge kjendiskilder som var tilstede under OL i Beijing, skal de to turtelduene ha sendt hverandre flere tekstmeldinger under lekene.

I tillegg skal de ha begynt å planlegge en "rolig og hemmelig date" i nærheten av Carries hjem i Nashville.

En kjempespent Phelps skal imidlertid ha advart Carrie om at han håper det ikke blir altfor mye mat involvert i daten.

- Jeg er sikkert på at du ikke vil se meg spise! Det vil nok ikke gi det beste førsteinntrykket, skal en humoristisk Phelps ha skrevet til countrysangerinnen.

Venner av Underwood er veldig spent på utviklingen mellom de to, og håper det går bra for Carrie, som har hatt mye uflaks med kjærligheten det siste året.

- Carrie trenger en som vil stå ved henne side. Hun var knust da forholdet til Tony Romo tok slutt. Det siste hun trenger er enda et forhold til en profilert kjendis som kommer til å ende opp med å forlate henne, sier en venn av superstjernen.

Mon tro hva  svømmekollega Amanda Beard (26) og modellen Lily Donaldson (21) sier til disse ryktene? De to er blant de mange kvinnene som har blitt linket opp mot supersvømmeren den siste tiden.

Og fremover blir det nok langt flere.

For Phelps skal nemlig ikke bare dele ut pris under årets MTV video music awards, han skal også ha en gjesterolle i suksess-serien "Entourage" melder Popcrunch.

Det var da Michael tilfeldigvis gikk forbi settet i New York at produsent Doug Ellin kastet seg over han og skrev han inn i en episode.

Så snart blir han tv-stjerne i tillegg til idrettsstjerne. Damene kommer til å falle som fluer...

Har du et kjendistips? Tips oss på Seher@seher.no

LES OGSÅ: - Phelps går til Hollywood?