BLIR MANN OG KONE: Christine Teigen og John Legend gifter seg til høsten. Bryllupet blir høyst sannsynlig arrangert ved Como-sjøen i Italia i september. Foto: All Over Press
BLIR MANN OG KONE: Christine Teigen og John Legend gifter seg til høsten. Bryllupet blir høyst sannsynlig arrangert ved Como-sjøen i Italia i september. Foto: All Over PressVis mer

- De planlegger bryllup til høsten

Superparet John Legend og Christine Teigen planlegger å gifte seg i en romantisk seremoni ved Como-sjøen.

SEOGHØR.NO: Denne høsten blir drømmebryllupet mellom halvt norske Christine Teigen (27) og den amerikanske soul-artisten John Legend (34) avholdt i Italia.

Nærmere bestemt i september, ved den vakre innsjøen Como i regionen Lombardia i Nord-Italia, skriver Page Six.

Paret begynte å date i 2007, og i julen 2011 gikk den talentfulle sangeren ned på kne og fridde til sin vakre kjæreste.

For èn uke siden sang Legend for 6000 publikummere under festivalen Moldejazz, og fortalte fra scenen at kjærlighetssangene hans betyr ekstra mye for akkurat ham i disse dager:

- Det er sanger om kjærlighet, håp og om framtiden - og det er sanger om hvor jeg er hen i livet mitt akkurat nå, sa han ifølge NRK.

I fjor høst avslørte «Sports Illustrated»-modellen overfor UsMagazine at hun allerede har funnet brudekjolen:

- Jeg kommer til å kjøre Vera Wang. Det er ingenting som å ikle seg «en Vera». Forskjellen er forbausende! Man føler seg som en prinsesse. John tror jeg skal gå med noe supersexy og tettsittende - han har ingen anelse!, hintet hun.

Samtidig som Legend var i Norge, la Teigen ut et bilde på det sosiale nettstedet Instagram, av seg selv poserende foran en gravid mannekeng-dukke. Babygratulasjonene har strømmet på, men 27-åringen har foholdt seg taus til hvorvidt hun og Legend venter barn.

Como-sjøen er et yndet feriemål blant Hollywood-kjendisene, og både Jennifer Lopez (44), Channing Tatum (33), Matt Damon (42) og George Clooney (52) har feriert i den italienske regionen. Sistnevnte eier også hus der.

LES OGSÅ: Kjøpte leopardbikini til ettåringen