ET SKRITT VIDERE: Stjerneparet skal være klare for å ta forholdet videre. Her sammen på en galla i Monaco i september. Foto: NTB Scanpix
ET SKRITT VIDERE: Stjerneparet skal være klare for å ta forholdet videre. Her sammen på en galla i Monaco i september. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Katy Perry og Orlando Bloom:

- De planlegger bryllup og barn

Åtte måneder etter at de fant tilbake til hverandre, skal forholdet være sterkere enn noen gang.

Publisert

Våren 2017 kom nyheten om at stjerneparet Katy Perry (33) og Orlando Bloom (41) hadde gått hver til sitt etter rundt ett år som kjærester.

- Før falske rykter og ting kommer helt ut av kontroll, kan vi bekrefte at Orlando og Katy på dette tidspunkt tar en respektfull og kjærlig pause fra hverandre, uttalte en representant for paret til US Weekly den gang.

Allerede samme sommer begynte ryktene å svirre om at duoen hadde funnet tilbake til hverandre igjen.

I august i fjor ble de blant annet observert sammen på en Ed Sheeran-konsert i Los Angeles - og her holdt Bloom kjærlig rundt livet til den åtte år yngre sangfuglen.

- De har snakket om det lenge

Nå skal de ha vært kjærester siden februar, og åtte måneder etter at kjærligheten begynte å blomstre igjen, skal de være klare til å ta forholdet et skritt videre, skriver Us Weekly.

Saken fortsetter under bildet.

ARM I ARM: I vår besøkte Katy Perry og Orlando Bloom Colosseum i Roma. Foto: NTB Scanpix
ARM I ARM: I vår besøkte Katy Perry og Orlando Bloom Colosseum i Roma. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- De kommer garantert til å forlove og gifte seg dette året. De planlegger også barn, forteller en kilde til bladet, og legger til at popstjernen ønsker å bli gravid så raskt som mulig.

- Det er noe de har snakket om lenge.

Begge har vært gift før

Hvis disse ryktene stemmer, så vil det bli Orlandos andre ekteskap og andre barn. «Ringenes Herre»-stjernen var nemlig gift med supermodellen Miranda Kerr (35) fra 2010 til 2013, og sammen har de sønnen Flynn (7).

Perry var på sin side gift med komikeren Russell Brand (43) i kun 14 måneder.

Artisten har gjentatte ganger snakket åpenhjertig om bruddet, og i et intervju med Vogue i 2013, fortalte hun at komikereksen dumpet henne via tekstmelding.

- Han er en veldig smart mann, og jeg var forelsket i ham da vi giftet oss. La oss bare si at jeg ikke har hørt noe fra han siden tekstet meg og sa at vi skulle skille oss den 31. desember i 2011, sa hun den gang.

Duoen fikk ingen barn sammen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

FORELSKET: Stjerneparet holdt tilsynelatende hender i skjul bak ryggen til Orlando Bloom i Monaco. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Stjerneparet holdt tilsynelatende hender i skjul bak ryggen til Orlando Bloom i Monaco. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Flørting på sosiale medier

Katy Perry og Orlando Bloom har til gode å faktisk bekrefte at de har blitt kjærester igjen, men de prøver heller ikke lenger å skjule sin kjærlighet for hverandre.

I slutten av april dro nemlig duoen sammen til romantiske Roma, og da postet Perry bilder av seg selv og Bloom fra oppholdet på sosiale medier.

Ifølge People delte Katy den gang flere videosnutter på Story-funksjonen på Instagram, der hun omtalte Bloom som «min kjære».

På Instagram ble det også tydelig at duoen utforsket den historiske byen sammen, og popstjernen delte blant annet en koselig «selfie» av seg selv og Orlando ved Colosseum.

I september dukket de også opp sammen i Monaco.

Selv om de to selvsagt har blitt avbildet sammen tidligere, var dette faktisk første gang duoen poserte side om side på rød løper. Turtelduene sto tett sammen, smilte til hverandre og holdt tilsynelatende hender i skjul bak kjekkasens rygg.

LES OGSÅ: - Har datet seks år yngre mann i et halvt år

DYREVERN-REFS: Sanger Katy Perry har hisset på seg denne reklamen hun har gjort for det australske varemagasinet Myer. Her kommer stjerna med en tilsynelatende uskyldig koala-vits, som hun nå får kritikk for. Video: Myer / Shutterstock / Redigering: Marie Røssland / Dagbladet Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer