Sofia Richie og Scott Disick:

- De planlegger å gifte seg

Scott Disick skal ha Kourtney Kardashians fulle støtte i å ta forholdet med Sofia Richie ett skritt videre.

LYKKELIGE: Scott Disick og Sofia Richie har vært et par i to år. Nå skal de vurdere å ta forholdet et skritt videre. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: Scott Disick og Sofia Richie har vært et par i to år. Nå skal de vurdere å ta forholdet et skritt videre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er to år siden realitystjernen Scott Disick (36) og modell Sofia Richie (20) ble observert hånd i hånd for første gang. Selv om paret benektet at de var mer enn bare venner den første tiden, gjorde flere bilder av de to i het omfavnelse til at de til slutt valgte å vise sin kjærlighet offentlig.

Til tross for at mange har dømt forholdet nord og ned siden den gang og at det flere ganger har oppstått bruddrykter, har paret holdt sammen.

Nå hevder kilder til US Weekly at paret vurderer å ta forholdet ett skritt videre og gifte seg.

- Sterkere enn noen gang

At det er 16 år som skiller paret, ser ikke ut til å stoppe kjærligheten mellom Sofia og Scott. Flere kilder forteller til nettstedet at de to nå har snakket seriøst om å gifte seg.

VURDERER Å GIFTE SEG: Forholdet mellom Scott Disick og Sofia Richie skal angivelig være bedre enn noen gang og de skal nå vurdere å gifte seg. Foto: NTB Scanpix
VURDERER Å GIFTE SEG: Forholdet mellom Scott Disick og Sofia Richie skal angivelig være bedre enn noen gang og de skal nå vurdere å gifte seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge én kilde ser de to på hverandre som sine livspartnere, og sannsynligheten er derfor stor for at de vil velge å bli smidd i hymens lenker.

Dette blir også bekreftet av en annen kilde til nettstedet.

- De er på et bra sted og er sterkere enn noen gang, uttalte kilden.

Romansespekulasjoner

Scott Disick var, som kjent, tidligere sammen med Kourtney Kardashian (40) og de to var derfor lenge et profilert par som følge av realityserien «Keeping Up With The Kardashians».

Etter ni år tok lykken slutt, og paret gikk hver til sitt i 2015. På disse årene rakk de å få barna Mason (8), Penelope (6) og Reign (3) sammen.

I etterkant av bruddet har det stadig blitt spekulert på om duoen har funnet tilbake til hverandre, senest i høst, og det er tydelig at fansen har hatt et håp om at Kourtney og Scott nok en gang skal bli et par.

Nylig uttalte en kilde til nettstedet Hollywood Life at dette trolig ikke vil skje, ettersom Kourtney har innsett at det ikke er realistisk å bli sammen med Scott igjen. Mye av årsaken var nettopp basert på hvor bra Scott har det sammen med Sofia.

- Det kommer ikke til å skje. De kan leke med tanken, men de vil aldri bli et romantisk par igjen. Det er for mye for dem å håndtere, og Scott og Sofia er på et bra sted. Så uansett hvor mye de ønsker det, vil de ikke finne tilbake til hverandre. Ingen av dem føler seg dårlig på grunn av det, for de har kommet til et punkt hvor det er greit for dem.

- Har Kourtneys støtte

Til US Weekly går kildene enda lenger. De hevder nemlig at Kourtney har gitt sin fulle støtte til at Scott skal ta skrittet videre med sin unge kjæreste.

- Det er ikke bare det at hun ikke plages av tanken på at de to skal forlove seg, de har hennes fulle støtte til det. Sofia er veldig flink med barna og hun har et godt vennskap og forhold til Kourtney, forteller kilden.

SLAPPER AV PÅ SOLSENGEN: Her er Kourtney avbildet sammen med Sofia under ferien i Mexico i desember. Foto: NTB scanpix
SLAPPER AV PÅ SOLSENGEN: Her er Kourtney avbildet sammen med Sofia under ferien i Mexico i desember. Foto: NTB scanpix Vis mer

Uttalelsene fra kildene har også langt på vei blitt bekreftet av bilder. Før jul ferierte nemlig Scott, Kourtney og Sofia sammen med barna i Cabo i Mexico. Familien ble avbildet sammen på rekke og rad i hver sin solseng, der de så ut til å nyte late dager under solen.

Da Scott nylig kunne feire sin 36-års dag, delte Sofia flere bilder av de to på sin Instagramkonto. På ett av disse sto Sofia og Scott side om side med Kourtney og yngstesøster Kylie Jenner (21).

- Den beste kvelden hvor vi feiret deg, en fantastisk sjel. Vi alle elsker deg veldig mye, skrev Sofia i bildeteksten.

LES OGSÅ: På flyttefot etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer