<strong>FORELSKET:</strong> Skuespiller-paret Anna Friel og Rhys Ifans har vært kjærester siden februar i år. Nå hevder en kilde nær paret at det går mot bryllup for de to. Foto: Stella Pictures
FORELSKET: Skuespiller-paret Anna Friel og Rhys Ifans har vært kjærester siden februar i år. Nå hevder en kilde nær paret at det går mot bryllup for de to. Foto: Stella Pictures Vis mer

- De planlegger å gifte seg

Rhys Ifans og Anna Friel skal være gifteklare.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespiller-paret Anna Friel og Rhys Ifans planlegger bryllup, skriver showbizSpy.com.

Begge er bosatt i Los Angeles, men ifølge den britiske avisen Mail on Sunday, vil de to reise hjem til Storbritannia i julen for å lete etter et stort gårdshus vest i landet der de kan slå seg ned sammen.
 
- Planen er at de skal komme hjem 16. desember for å feire jul, og etter det starte jakten på et hus sammen, sier en kilde til Mail on Sunday.

«Notting Hill»-stjernen Rhys har tidligere vært sammen med Sienna Miller. Siden februar i år har han vært sammen med Anna, etter at hun endte sitt ti år lange forhold til David Thewlis i fjor.

Nå mener venner at paret at det går mot forlovelse og bryllup.

- De er kjempeforelsket og veldig lykkelige sammen, og ønsker nå å flytte til Somerset. Anna og Rhys forguder hverandre, og det vil ikke overraske noen av oss om de forlover seg på nyåret, sier en kilde til Mail on Sunday.
 
Anna Friel har heller ikke lagt skjul på at hun er svært forelsket i sin walisiske skuespiller-kjæreste.

- En av de tingene som førte oss sammen er vårt behov for trygghet. Det er så godt å ha et fristed og et par store armer som holder rundt deg, har hun tidligere uttalt om forholdet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg gjør aldri tabben igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer