- De oppførte seg som to kåte tenåringer

Zac Efron og Michelle Rodríguez klarte ikke å styre følelsene for hverandre, og klinte til på utested på Ibiza.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det er på ferieøya Ibiza utenfor det spanske fastlandet, det skjer i sommer.

Flere av Hollywoods største stjerner har tatt turen til øya, hvor festing og solslikking har stått øverst på agendaen.

Mens Justin Bieber (20) og Orlando Bloom (37) har stått for det mye omtalte «Slaget på Ibiza», og Lindsay Lohan har vært opptatt med å holde badetøyet på plass, har det ferske skuespillerparet Zac Efron (26) og Michelle Rodriguez (36) benyttet anledningen til å vise hete følelser for hverandre.

PARTYSTEMNING: Michelle Rodriguez hygget seg på lukusbåten til Justin Bieber før kjæresten Zac Efron ankom Ibiza. Foto: Stella Pictures
PARTYSTEMNING: Michelle Rodriguez hygget seg på lukusbåten til Justin Bieber før kjæresten Zac Efron ankom Ibiza. Foto: Stella Pictures Vis mer

De to har nemlig vært et par siden begynnelsen av sommeren. Torsdag kveld dro Zac og Michelle sammen med gode venner til en av Ibizas trendy nattklubber, og det tok ikke lang tid før de bare hadde øyne for hverandre.

Det amerikanske nettstedet TMZ sitter på en video, som viser det som angivelig er Zac Efron og Michelle Rodriguez som kysser på nattklubben:

«De oppførte seg som to kåte tenåringer der de råklinte midt på dansegulvet, slik at alle fikk det med seg», skriver nettstedet og legger til:

«En annen interessant observasjon i videoklippet: Michelle danser med hva som tilsynelatende er en ølflaske i hånden, som Zac senere overtar».

Grunnen til at TMZ påpeker dette er fordi at den festglade 26-åringen i fjor nemlig sjekket ut av rehab, etter å ha slitt med alkohol- og narkotikaproblemer i flere år.

Kort tid før Efron og Rodriguez begynte å date var den bifile 36-åringen «på dater'n» med den britiske modellen Cara Delevingne (22), men nå ser det altså ut til at «The Fast And The Furious»-stjernen på ny foretrekker det motsatte kjønn.

LES OGSÅ: Prinsen viste varme følelser på Ibiza

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer