Kim Kardashian og Pete Davidson:

- De oppfører seg som et par

De ferske turtelduene ser ut til å storkose seg i hverandres selskap.

TURTELDUER: Kim Kardashian og Pete Davidson ser ut til å nyte hverandres selskap. På komikerens hals kan man tydelig se et sugemerke. Foto: Mega / Backgrid USA / NTB
TURTELDUER: Kim Kardashian og Pete Davidson ser ut til å nyte hverandres selskap. På komikerens hals kan man tydelig se et sugemerke. Foto: Mega / Backgrid USA / NTB Vis mer
Publisert

I starten av november ble realitystjerne Kim Kardashian (41) observert sammen med komiker Pete Davidson (27).

Siden den gang har sladderjournalister verden over hamret ut saker som omhandler de to i et forrykende tempo.

Det har med andre ord svirret romanserykter mellom duoen de siste ukene, og forrige uke skjedde det som fansen har ventet på. Turtelduene ble nemlig observert hånd i hånd på vei til date.

Det tolket også mange som en bekreftelse på at forholdet har blitt av det romantiske slaget. Og i etterkant har det ferske paret gjort lite for å skjule seg for paparazzifotografene.

NYTT PAR: Ny video hauser romanseryktene mellom Kim Kardashian og Pete Davidson . Video: Tiktok/ whoscanceled og @pete_davidson4 og «Saturday Night Live» Vis mer

«Hun ga ham et sugemerke»

Man kan trygt si at ting begynner å bli hett mellom Kardashian og Davidson. Da de spiste middag sammen i Los Angeles i helgen kunne man nemlig tydelig se et sugemerke på komikerens hals.

Og det gikk ikke ubemerket hen.

«Forteller dere meg virkelig at Pete Davidson er der … med et sugemerke … som Kim ga ham? … Jeg klarer ikke dette», skrev en fan på Twitter.

«Ligger våken og tenker på at Kim Kardashian og Pete Davidson dater og hun ga ham et sugemerke. Dette er det viktigste i verden for meg akkurat nå», skriver en annen.

Paret var på vei til middag på restauranten Giorgio Baldi, og et øyevitne forteller til US Weekly at de gjorde lite for å gjemme seg.

AU: Hullet til den ene ørepiercingen til Kim Kardashian hadde nesten grodd igjen. Da får hun en venninne til å hjelpe henne. Video: Se og Hør Vis mer

- De er veldig flørtete

Duoen skal også ifølge kilder til People ha vært i svært godt humør den kvelden.

- De satt nærme hverandre og Kim bare fniste. Han virket veldig hyggelig og bestilte masse mat til dem. De delte flere pastaretter, sier kilden.

- Han hadde armen rundt Kim og de var veldig flørtete. Man kunne tydelig se at Kim storkoste seg. De oppførte seg veldig som et par, legger kilden til.

Verken Kardashian eller Pete har foreløpig bekreftet forholdet, men skal vi tolke de gigantiske smilene begge har om munnen er det liten tvil om at de hygger seg sammen.

LES OGSÅ: Feiret med ny flørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer