Brudd for Kourtney Kardashian og Younes Bendjima:

- De ønsker virkelig at jeg skal være den dårlige personen

Søstrene til Kourtney Kardashian kjøper ikke unnskyldningene til søsterens ekskjæreste.

SLUTT: Younes Bendjima har rast mot utenlandske medier etter at det ble kjent at forholdet med Kourtney Kardashian er over. Foto: NTB scanpix

SLUTT: Younes Bendjima har rast mot utenlandske medier etter at det ble kjent at forholdet med Kourtney Kardashian er over. Foto: NTB scanpix

Vis mer
Publisert

Tirsdag kveld kom sjokknyheten om at Kourtney Kardashian (39) skal ha gjort det slutt med sin 14 år yngre kjæreste, Younes Bendjima (25).

Nyheten kom rett etter at flere bilder avslørte Younes i het flørt med en annen jente, nærmere bestemt Justin Biebers (24) ekskjæreste Jordan Ozuna (28), på det som i utgangspunktet skulle være en guttetur til Mexico.

Etter at bildene og nyheten om sjokkbruddet ble spredt som ild i tørt gress, delte Younes en lengre tekst på sin Instagram som tilsynelatende var rettet til sin ekskjæreste Kourtney.

- Det plager deg

- Jeg er ikke knyttet til dette livet, så du kan ikke røre meg. Jeg vet hvem jeg er, hvor jeg kommer fra og hvor jeg vil i livet. Det plager deg. Det er bare en mening som betyr noe, og det er Guds mening, skrev Younes på sin Instagram sammen med flere andre bilder han har delt fra den idylliske ferien sin i Mexico.

HAMRET LØS: Younes Bendjima hamret løs med bilder og lengre tekster etter at bruddet mellom Kourtney Kardashian og han ble avslørt. Foto: Skjermdump, Instagram
HAMRET LØS: Younes Bendjima hamret løs med bilder og lengre tekster etter at bruddet mellom Kourtney Kardashian og han ble avslørt. Foto: Skjermdump, Instagram Vis mer

Videre hamret også 25-åringen løs mot de utenlandske tabloidene, blant andre Daily Mail, som hadde fått fatt i bildene som avslørte Younes.

- De ønsker virkelig at jeg skal være den dårlige personen. F**k Hollywood-tullet deres. Kan jeg ikke ha venner lenger? Daily Mail, hvor er de 12 andre vennene mine? Godt observert, da, skrev Younes.

IRRITERT: Younes Bendjima mener de utenlandske tabliodene har fremstilt bildene av ham og Jordan Ozuna feil. Foto: Skjermdump, Instagram
IRRITERT: Younes Bendjima mener de utenlandske tabliodene har fremstilt bildene av ham og Jordan Ozuna feil. Foto: Skjermdump, Instagram Vis mer

Raser

Uttalelsene til Younes falt imidlertid ikke i god jord hos søstrene til Kourtney, Kim (37) og Khloé Kardashian (34).

- Fine bilder fra «gutteturen» din, kommenterte Kim til Instagram-storyen med en emoji av en langnese, ifølge People.

- Alexa spiller «Heard it all before» av Sunshine Anderson, kommenterte Khloé, ifølge nettsiden.

SLUTT: Etter ett år som kjærester er det nå slutt mellom Kourtney og Younes. Her er de avbildet under Paris Fashion Week tidligere i år. Det skal ha vært Kourtney som gjorde det slutt. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Etter ett år som kjærester er det nå slutt mellom Kourtney og Younes. Her er de avbildet under Paris Fashion Week tidligere i år. Det skal ha vært Kourtney som gjorde det slutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Var alltid en «rebound»

Da ryktene om at Kourtney skulle ha funnet kjærligheten med Younes startet for omtrent to år siden, var det fordi de tilbrakte usedvanlig mye tid sammen.

Paret ble observert sammen ved flere ulike anledninger, og etter å ha datet en god stund, dro de på en romantisk ferie til Egypt - hvor Younes kommer fra.

Nå avslører en kilde overfor People at forholdet mellom dem skal ha vært en såkalt «rebound» helt fra start.

Kourtney hadde nemlig akkurat kommet ut det turbulente av-og-på-forholdet med Scott Disick, som også er far til hennes tre barn Penelope (6), Mason (8) og Reign Disick (3).

- Younes var alltid ment å være en rebound. Men nå, etter bildene fra Mexico, kommer de definitivt ikke til å gå tilbake til hverandre igjen, uttalte en kilde til nettstedet.

Kranglet

Selv om duoen lenge prøvde å holde forholdet hemmelig, var de kjærester offisielt i rundt ett år, men nå brast altså lykken.

Turtelduene la stadig ut bilder fra sine eksklusive ferieturer på sosiale medier, og så ut til å ha det svært bra i hverandres selskap.

HET FLØRT: Romansen mellom Kourney og Younes startet for to år siden, for det nå ble brått slutt. Foto: NTB Scanpix
HET FLØRT: Romansen mellom Kourney og Younes startet for to år siden, for det nå ble brått slutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Men noe småkrangling var det for bare noen uker siden. Da Kourtney delte et lettkledd bilde på sin Instagram-konto, var den nåværende ekskjæresten raskt ute med en småfrekk kommentar.

Ifølge nettstedet E! News skrev 25-åringen følgende kommentar under trebarnsmorens bilde:

«Er det dette du trenger å vise for å få likes?»

don’t be shady, be a lady☀️

Et innlegg delt av Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

Kommentaren har senere blitt slettet.

Kardashian-fansen tok raskt hevn på Kourtneys vegne, uten å lage for mye oppstyr. De fant nemlig frem et bilde av Younes i badebuksa og tok igjen med samme mynt og kommenterte det samme på et av hans bilder.

mauvais garçon

Et innlegg delt av Younes Bendjima (@younesbendjima)

LES OGSÅ: Tatoverte konas navn ved skrittet for én spesiell grunn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer