- De ønsker å endre fysikken min

Hollywood-produsentene ga Tobias Santelmann streng beskjed om å bygge muskler.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Flere norske skuespillere sikter seg mot stjernene og har den siste tiden fortalt at de satser på en karriere i Hollywood. I den nye storfilmen «Hercules», med blant annet Dwayne «The Rock» Johnson i hovedrollen, er det flere norske kjendiser med på laget. 

Aksel Hennie har fått mye oppmerksomhet for den enorme kroppslige forvandlingen han har gjennomgått i forkant av innspillingen. Hennie har lagt på seg ti kilo muskler på fem måneder og har vist frem resultatene av hardtreningen ved å dele bilder fra treningsstudio på Instagram. Den imponerende fysiske forandringen hans har vakt stor oppmerksomhet.

Tobias Santelmann spiller i samme film, men er ikke helt i mål med sin muskelbygging.  

- Jeg har ikke sagt at jeg har endret fysikk, jeg har sagt at de ønsker å endre den, sier han til Seoghør.no under filmfestivalen i Haugesund. 

Santelmann og Hennie har publisert bilder fra innspillingen på sosiale medier som for tiden foregår i Budapest. 

- Det er fryktelig moro. Vi koser oss. Det er mange nordmenn med i produksjonen, så det føles som en helt vanlig straight norsk film, spøker Santelmann. 

Men han tilbringer ikke like mye tid i treningsstudio som filmkollegaen. 

- Det er Aksel som har spredt ut med de Instagram-bildene. Hvor jeg er, det er det ingen som vet, sier han med et lurt smil. 

Det er ikke første gang 33-åringen får beskjed om å endre kroppsfasong for en rolle. Da han spilte i «Kon Tiki» måtte skuespilleren også trene seg opp før innspilling. 

- Det var noen sofakropper som de kanskje ikke hadde på den tiden. Det har noe med forfengelighet oppi det hele å gjøre også. Når du vet du skal rusle rundt i trusa, skjer det noe med en.  Det er en del av forberedelsene, sa Santelmann til Seoghør.no i fjor.   

LES OGSÅ: Maria Montazami har en ukjent stedatter 

 

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer