- De ønsker å endre fysikken min

Hollywood-produsentene ga Tobias Santelmann streng beskjed om å bygge muskler.


SEOGHØR.NO: Flere norske skuespillere sikter seg mot stjernene og har den siste tiden fortalt at de satser på en karriere i Hollywood. I den nye storfilmen «Hercules», med blant annet Dwayne «The Rock» Johnson i hovedrollen, er det flere norske kjendiser med på laget. 

Aksel Hennie har fått mye oppmerksomhet for den enorme kroppslige forvandlingen han har gjennomgått i forkant av innspillingen. Hennie har lagt på seg ti kilo muskler på fem måneder og har vist frem resultatene av hardtreningen ved å dele bilder fra treningsstudio på Instagram. Den imponerende fysiske forandringen hans har vakt stor oppmerksomhet.

Tobias Santelmann spiller i samme film, men er ikke helt i mål med sin muskelbygging.  

- Jeg har ikke sagt at jeg har endret fysikk, jeg har sagt at de ønsker å endre den, sier han til Seoghør.no under filmfestivalen i Haugesund. 

Santelmann og Hennie har publisert bilder fra innspillingen på sosiale medier som for tiden foregår i Budapest. 

- Det er fryktelig moro. Vi koser oss. Det er mange nordmenn med i produksjonen, så det føles som en helt vanlig straight norsk film, spøker Santelmann. 

Men han tilbringer ikke like mye tid i treningsstudio som filmkollegaen. 

- Det er Aksel som har spredt ut med de Instagram-bildene. Hvor jeg er, det er det ingen som vet, sier han med et lurt smil. 

Det er ikke første gang 33-åringen får beskjed om å endre kroppsfasong for en rolle. Da han spilte i «Kon Tiki» måtte skuespilleren også trene seg opp før innspilling. 

- Det var noen sofakropper som de kanskje ikke hadde på den tiden. Det har noe med forfengelighet oppi det hele å gjøre også. Når du vet du skal rusle rundt i trusa, skjer det noe med en.  Det er en del av forberedelsene, sa Santelmann til Seoghør.no i fjor.   

LES OGSÅ: Maria Montazami har en ukjent stedatter