- De offentliggjør det veldig snart

Heftige spekulasjoner rundt det angivelig nye Hollywood-paret.

HETE OMFAVNELSER: Charlize og Keanu ble tatt på fersken under hete omfavnelser etter et restaurantbesøk i fjor. Foto: All Over Press
HETE OMFAVNELSER: Charlize og Keanu ble tatt på fersken under hete omfavnelser etter et restaurantbesøk i fjor. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Charlize Theron (35) og Keanu Reeves (46) ble første gangen koblet til hverandre i mai 2010. Nå skal de angivelig ha blitt et par, og ifølge Star Magazine kommer de til å offentliggjøre den store nyheten om ikke lenge.

- De kommer til å offentliggjøre det veldig snart, når de flytter til Storbritannia i løpet av de neste ukene. Der skal Theron spille i dramafilmen «Prometheus» og han skal spille i filmen «47 Ronin», forteller en kilde til bladet.

Charlize har vært singel etter at hun gjorde det slutt med Stuart Townsend i fjor. Keanu mistet kjæresten over lang tid, Jennifer Syme, i en bilulykke i april 2001.

I fjor fikk paparazzier tatt bilder av Charlize og Keanu etter et restaurantbesøk i Bevery Hills, der de ble tatt på fersken i hete omfavnelser.

I etterkant stilnet ryktestormen, men nå har det hele blusset opp igjen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Er de Hollywoods nye superpar?