- De offentliggjør det veldig snart

Heftige spekulasjoner rundt det angivelig nye Hollywood-paret.

HETE OMFAVNELSER: Charlize og Keanu ble tatt på fersken under hete omfavnelser etter et restaurantbesøk i fjor. Foto: All Over Press
HETE OMFAVNELSER: Charlize og Keanu ble tatt på fersken under hete omfavnelser etter et restaurantbesøk i fjor. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Charlize Theron (35) og Keanu Reeves (46) ble første gangen koblet til hverandre i mai 2010. Nå skal de angivelig ha blitt et par, og ifølge Star Magazine kommer de til å offentliggjøre den store nyheten om ikke lenge. - De kommer til å offentliggjøre det veldig snart, når de flytter til Storbritannia i løpet av de neste ukene. Der skal Theron spille i dramafilmen «Prometheus» og han skal spille i filmen «47 Ronin», forteller en kilde til bladet. Charlize har vært singel etter at hun gjorde det slutt med Stuart Townsend i fjor. Keanu mistet kjæresten over lang tid, Jennifer Syme, i en bilulykke i april 2001. I fjor fikk paparazzier tatt bilder av Charlize og Keanu etter et restaurantbesøk i Bevery Hills, der de ble tatt på fersken i hete omfavnelser. I etterkant stilnet ryktestormen, men nå har det hele blusset opp igjen. Bli fan av Seher.no på Facebook her Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. LES OGSÅ: Er de Hollywoods nye superpar?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer