FÅR SKRYT: For få måneder siden fjernet Hollywood-stjernen Angelina Jolie begge brystene, men skjønnheten har uttalt at hun føler seg sterk og modig fremfor mindre kvinnelig etter operasjonen. Nå skriver TMZ at 38-åringen ser fantastisk ut etter de Foto: All Over Press
FÅR SKRYT: For få måneder siden fjernet Hollywood-stjernen Angelina Jolie begge brystene, men skjønnheten har uttalt at hun føler seg sterk og modig fremfor mindre kvinnelig etter operasjonen. Nå skriver TMZ at 38-åringen ser fantastisk ut etter de Foto: All Over PressVis mer

- De nye brystene hennes ser fantastiske ut

Kjendisnettsted skryter av plastikkirurgen til Angelina Jolie etter at hun måtte fjerne begge brystene.

SEOGHØR.NO: I midten av mai fortalte Angelina Jolie (38) at hun i februar fikk fjernet begge brystene for å minske risikoen for å utvikle brystkreft. 

«The Tourist»-stjernen mistet moren Marcheline Bertrand til kreft i 2007, og hun ønsket ikke å risikere at de seks barna hun har med Brad Pitt (49) skulle vokse opp uten mamma.

- Jeg bærer på et «ødelagt» gen, som heter BRCA1, som dramatisk øker sjansen for å utvikle brystkreft og kreft i eggstokkene, skrev hun i sin kronikk i New York Times.

«Salt»-skuespilleren har tidligere understreket at hun ikke føler seg mindre kvinnelig etter å ha fjernet begge brystene, og samboeren har også erklært at han synes Jolie er mer sexy enn noen gang etter den modige avgjørelsen.

Da skjønnheten viste seg på Hawaii denne uken, uttrykte nettstedet TMZ også sin begeistring over Jolies utseende.

- Nå er hun tilbake i sexy, utringede bluser... hun så fantastisk ut! var blant nettstedets rosende kommentarer. 

Etter den bilaterale mastektomien har 38-åringen altså gått igjennom en ny kirurgisk prosedyre, som Jolies lege skal ha beskrevet som en «rekonstruksjon av brystene med implantater».

- Et godt stykke arbeid, doktor, konkluderer TMZ.

LES OGSÅ: - De planlegger to barn til