Kylie Jenner:

De nye bildene av Kylie Jenner får silikonryktene til å svirre - igjen

- Det virker bare dumt når du prøver å skjule det åpenbare.

FØR OG NÅ: De nye bildene av Kylie Jenner får fansen nok en gang til å spekulere i om hun har lagt seg under kniven for å forstørre brystene. Bildet til venstre er fra oktober 2016, mens bildet til høyre er tatt denne uken. Foto: NTB scanpix
FØR OG NÅ: De nye bildene av Kylie Jenner får fansen nok en gang til å spekulere i om hun har lagt seg under kniven for å forstørre brystene. Bildet til venstre er fra oktober 2016, mens bildet til høyre er tatt denne uken. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

SEOGHØR.NO: Det er kun noen måneder siden den unge reality-stjernen Kylie Jenner (19) nektet for å ha forstørret brystene.

Etter at flere fans spekulerte i om hun hadde lagt seg under kniven, forsvarte hun ryktene ved å si at brystene hennes blir større når det er «den tiden i måneden» (menstruasjon, red.anm.)

Tidligere har hun også hevdet at det er en spesiell krem som har gjort brystene hennes større.

Det virker imidlertid som om fansen har vanskeligheter med å tro på henne.

Kylie og hennes berømte familie ferierer for tiden på tropiske Costa Rica, og under en bykveld med søsteren Kim Kardashian (36) viste hun formene i en utringet heldress.

19-åringen har også delt bilder fra kvelden i sosiale medier, og flere av følgerne hennes på Instagram påpeker nok en gang at brystene hennes ser større ut, skriver Daily Mail.

Saken fortsetter nedenfor.

Kylie Jenner var ikledd en utringet heldress under en kveld på byen på Costa Rica. Foto: Brian Prahl / Splash News
Kylie Jenner var ikledd en utringet heldress under en kveld på byen på Costa Rica. Foto: Brian Prahl / Splash News Vis mer

- Hun har definitivt tatt en brystoperasjon

«Oooo Kylie, hvor mange ganger i uken får du menstruasjon igjen», skriver en av følgerne under bildet.

hola

Et bilde publisert av Kylie (@kyliejenner)

«Brystforstørrelse. De vokser ikke over natten. Bare si det som det er, det virker bare dumt når du prøver å skjule det åpenbare», skriver en annen.

En tredje person minnes da Kylie i oktober kledde seg ut som popstjernen Christina Aguilera under en halloweenfeiring.

Antrekket var inspirert av popstjernens musikkvideo til låten «Dirrty» fra 2002, der hun var ikledd en bukse og en liten bikinitopp.

«Herregud. Urettferdig hvor heit hun er. Ok, se på profilen hennes fra Christina Aguilera-kostymet. Hun har definitivt tatt en brystoperasjon», kommenterer en følger som mener at brystene hennes var synlig mindre den gang.

Kylie Jenner har foreløpig ikke kommentert de siste ryktene.

Saken fortsetter nedenfor.

Et bilde publisert av Kylie (@kyliejenner)

Forstørret leppene

Kylie Jenner har også tidligere vært utsatt for rykter om at hun har pyntet på utseendet.

Etter å ha nektet for det i lang tid, innrømmet hun i 2015 at hun har forstørret leppene med midlertidige fillers.

- Jeg har midlertidige fillere. Det er bare en usikkerhet hos meg, så det er derfor jeg har gjort det, fortalte hun i et klipp fra en «Keeping Up With the Kardashians»-episode.

- Jeg har hatt lyst til å fortelle det, men folk er så raske til å dømme meg for alt mulig. Derfor gikk jeg kanskje rundt grøten, men jeg løy ikke, hevdet hun.

LES OGSÅ: - Det kommer ikke til å bli puppeglipp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer