Kylie Jenner:

De nye bildene av Kylie er bekreftelse nok for fansen

Nå er fansen sikre på at Kylie Jenner er gravid.

NYE BEVIS: Etter at flere bilder av Kylie Jenner er blitt lekket er flere fans skråsikre på at det er hold i gravidryktene rundt Kylie. Foto: NTB Scanpix
NYE BEVIS: Etter at flere bilder av Kylie Jenner er blitt lekket er flere fans skråsikre på at det er hold i gravidryktene rundt Kylie. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): I september kom nyheten om at Kylie Jenner (20) angivelig skal være gravid med kjæresten Travis Scott (25), som en bombe på fansen.

TMZ hevdet den gang at flere sikre kilder bekreftet den gledelige nyheten, men foreløpig har verken Kylie, Travis eller Kardashian-Jenner-familien kommentert ryktene.

Siden den gang har spekulasjonene rundt graviditeten ikke latt seg stoppe. Stadig dukker det opp nye tegn og bilder som fansen lar seg spekulere i, og denne gangen er fansen sikre på at Kylie er gravid.

Onsdag delte nemlig en rekke fans helt ferske bilder av 20-åringen fra bursdagen til sin bestevenninne, Jordyn Woods (20). Og følge fansen er det en klar antydning på bildet at hun er gravid.

- Så, Kylie er faktisk gravid. Jeg er i sjokk, skriver en på Twitter til bildene som er blitt delt.

- Kylie og magen hennes, jeg gjentar Kylie og magen hennes på Jordyns fest, skriver en annen.

Saken fortsetter under:

Lever i skjul

Helt siden ryktene om at Kylie angivelig skal være gravid startet, har den verdenskjente reality-stjernen nærmest forsvunnet fra rampelyset.

De få gangene hun har vist seg utenfor huset, har ikke 20-åringen gitt paparazziene særlig mye å juble for, da hun har vært ikledd mørke, posete klær.

Superstjernen, som til vanlig er svært aktiv i sosiale medier, har også vært restriktiv på denne fronten de siste månedene.

Saken fortsetter under bildet:

POSETE KLÆR: Kylie Jenner sørger for å ikke vise fasong når hun er ute blant folk. Her er Kylie og kjæresten Travis Scott avbildet for cirka tre måneder siden. Foto: NTB Scanpix
POSETE KLÆR: Kylie Jenner sørger for å ikke vise fasong når hun er ute blant folk. Her er Kylie og kjæresten Travis Scott avbildet for cirka tre måneder siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge People trives Kylie svært godt borte fra rampelyset. Nettstedet skriver at det hovedsakelig er én spesiell årsak til at hun nærmest lever i skjul.

- Kylie foretrekker å være hjemme. Hun føler seg bra, men kroppen er i forandring, uttalte en kilde til nettstedet og fortsatte:

- Hun ønsker ikke å bli fotografert. Akkurat nå ønsker hun bare å holde ting privat. I stedet for å gå ut, kommer familie og venner på besøk til henne.

Bekreftet graviditet

Noen måneder etter at TMZ meldte at Kylie ventet sitt første barn, startet også ryktene om at Kylies søster, Khloe Kardashian (33), også venter sitt første barn med kjæresten Tristan Thompson (26).

Selv om flere kilder hevdet den gang at det var hold i ryktene, forholdt både Khloe og Tristan seg tause om den store nyheten.

Tidligere denne måneden bekreftet endelig paret den gledelige babynyheten. Det gjorde duoen på Instagram.

- Min største drøm er oppfylt. Vi skal ha barn, skriver Khloe på sin Instagram.

I en lang tekst fortalte den vordende moren at hun valgte å holde den store nyheten hemmelig så lenge som mulig for å kunne glede seg over graviditeten sammen med de nærmeste.

Dette blir parets første barn sammen. Fra før har Tristan sønnen Prince Oliver (1) fra et tidligere forhold.

På Twitter har hun svart på en fans spørsmål om hvor langt hun er på vei med barnet.

- Jeg er seks måneder neste uke, skriver hun.

LES OGSÅ: - Tori Spelling venter sitt sjette barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer