Petter Stordalen og Gunhild Stordalen:

- De neste ti årene kommer til å bli de beste

Deler rørende video av seg selv og ekskona på Instagram.

RØRENDE: I en ny episode av «Petter tar praten» er det ekskona Gunhild Stordalen som er gjest. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
RØRENDE: I en ny episode av «Petter tar praten» er det ekskona Gunhild Stordalen som er gjest. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I november offentliggjorde Petter (57) og Gunhild Stordalen (40) at de flytter fra hverandre etter 14 år. De ville offentliggjøre nyheten selv, for å forhindre rykter og spekulasjoner.

Onsdag kveld deler hotellkongen en ny episode av «Petter tar praten» på sin Instagram-profil, og der er ingen ringere enn ekskona, Gunhild, gjest.

I videoen går eksparet nærmere innpå samarbeidet seg imellom etter bruddet samt hva de brukte mest tid på i forholdet - nemlig prosjektene deres.

- Det få vet, det er at da vi hadde vår siste samtale, så var det en ting vi var enige om. Det er at jeg fortsatt skal få lov til å være rådgiveren din, businesspartneren din og en meget stolt sponsor, sier Petter Stordalen i videoen, og legger til at det eneste som endres er at han ikke lenger kommer til å bære veska til Gunhild.

Det var VG som først omtalte saken.

EAT-gründeren benytter anledningen til å fortelle eksmannen at de 14 årene de har tilbrakt sammen har vært de beste, og at de begge vet at de neste ti årene også kommer til å bli de beste.

I videoen kommer det fram at mora til Gunhild har grått som følge av bruddet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer