Petter Stordalen og Gunhild Stordalen:

- De neste ti årene kommer til å bli de beste

Deler rørende video av seg selv og ekskona på Instagram.

RØRENDE: I en ny episode av «Petter tar praten» er det ekskona Gunhild Stordalen som er gjest. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
RØRENDE: I en ny episode av «Petter tar praten» er det ekskona Gunhild Stordalen som er gjest. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I november offentliggjorde Petter (57) og Gunhild Stordalen (40) at de flytter fra hverandre etter 14 år. De ville offentliggjøre nyheten selv, for å forhindre rykter og spekulasjoner.

Onsdag kveld deler hotellkongen en ny episode av «Petter tar praten» på sin Instagram-profil, og der er ingen ringere enn ekskona, Gunhild, gjest.

I videoen går eksparet nærmere innpå samarbeidet seg imellom etter bruddet samt hva de brukte mest tid på i forholdet - nemlig prosjektene deres.

- Det få vet, det er at da vi hadde vår siste samtale, så var det en ting vi var enige om. Det er at jeg fortsatt skal få lov til å være rådgiveren din, businesspartneren din og en meget stolt sponsor, sier Petter Stordalen i videoen, og legger til at det eneste som endres er at han ikke lenger kommer til å bære veska til Gunhild.

Det var VG som først omtalte saken.

EAT-gründeren benytter anledningen til å fortelle eksmannen at de 14 årene de har tilbrakt sammen har vært de beste, og at de begge vet at de neste ti årene også kommer til å bli de beste.

I videoen kommer det fram at mora til Gunhild har grått som følge av bruddet.

- Etter å ha grått fordi vi ble sammen, til å gråte fordi vi ikke er sammen. Hun er evig fan Petter, det vet du, forteller Gunhild om mora.

Videre forteller Gunhild at mora synes at Petter er et av de mest robuste og balanserte menneskene hun har møtt.

- Du tar hvile, du kobler av. Også leverer du på max speed. Den oppfatningen om at du er en Duracell-kanin på steroider, det er jo så feil som det går an, fortsetter hun.

Gunhild stiller også eksmannen spørsmål om hvor han ser seg selv om fem år. Da svarer Petter at han har tenkt å jobbe med å vise at det går an å både tjene penger og bygge et selskap, samt å vise at man trenger en ny bærekraftig kapitalisme.

Inspirasjonen innrømmer hotellkongen at han har hentet fra Gunhild.

Fortsatt støttespillere

Det var i en pressemelding i november at Gunhild og Petter delte den triste nyheten om at de skulle gå hver til sitt. Duoen skrev at de har hatt «14 fantastiske år sammen», men at det «ikke alltid går som det skal».

- Det føles rart å sende ut en informasjon om noe så privat, men for å unngå rykter og spekulasjoner velger vi å være åpne om at vi fra midten av november kommer til å flytte fra hverandre, skrev de.

Stordalen-paret understreket også at de fortsatt er hverandres beste venner og støttespillere, til tross for at de ikke lenger skal bo sammen.

Et par dager seinere tok de begge til Instagram og takket for støtten.

ÅPENHJERTIG: I et av sine siste intervjuer før nyheten om bruddet ble kjent, forteller Gunhild Stordalen åpenhjertig om støtten hun har fått av Petter Stordalen gjennom sykdommen. Video: TV Norge. Vis mer

LES OGSÅ: - Tvunget til å slette bilder av Meghan

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer