- De nektet å betale regningen fra bryllupsreisen

Irsk slott frykter for nedleggelse etter at Kim og Kanye var på besøk.

MISLIKTE REISEN: Kim Kardashian og Kanye West skal ikke ha vært fornøyd med Castle Oliver i Irland, og tok tilbake alt de hadde betalt for oppholdet. Foto: FameFlynet
MISLIKTE REISEN: Kim Kardashian og Kanye West skal ikke ha vært fornøyd med Castle Oliver i Irland, og tok tilbake alt de hadde betalt for oppholdet. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
FOR STORT: Castle Oliver var for stort og manglet mobildekning. Derfor skal Kim og Kanye ha pakket sakene sine, og nektet å betale. Foto: Stella Pictures
FOR STORT: Castle Oliver var for stort og manglet mobildekning. Derfor skal Kim og Kanye ha pakket sakene sine, og nektet å betale. Foto: Stella Pictures Vis mer
SLAKTER OPPFØRSELEN: Folk i lokalsamfunnet slakter superstjernens oppførsel, og mener hun burde betalt for seg, selv om de ikke valgte å bli boende. Foto: Splash News/ All Over Press
SLAKTER OPPFØRSELEN: Folk i lokalsamfunnet slakter superstjernens oppførsel, og mener hun burde betalt for seg, selv om de ikke valgte å bli boende. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: 24. mai giftet realitystjernen Kim Kardashian seg med rapperen Kanye West. Etter bryllupet, som fant sted både i Frankrike og Italia, gikk turen noe overraskende til Irland.

Nå skriver nettstedet RadarOnline.com at superparet skal ha latt være å betale for seg under deler av bryllupsreisen i Irland.

Kardasian og West hadde booket seg inn på Oliver Castle nær byen Limerick, men fant raskt ut at de ikke ønsket å være der.

En kilde hevder paret pakket sakene sine etter middagen den første kvelden. Grunnen var at slottet var for stort, og at det nærmest ikke være telefondekning på stedet.


Derfor gikk turen videre til Ballyfin House i Co Laois.

«De lot være å betale 125.000 kroner som de skyldte for oppholdet», skriver RadarOnline.com.

Castle Oliver hadde nemlig gått til anskaffelse av en rekke ting som Kim og Kanye hadde krevd før de ankom. Men da paret ikke betalte for seg, ble det full krise på slottet.

- Alle er helt sjokkerte. Slottet har tapt en formue på stjernenes bryllupsreise. Det er grusomt, sier en kilde til nettstedet.

Kardashian har et spesielt kredittkort fra American Express, som gjør det mulig å få alle midler refundert, forteller en kilde. Og det er dette kortet hun skal ha brukt da de valgte å reise videre.


- De hadde kommet med en hel del ønsker før de kom. De krevde spesiell mat, champagner, tusenvis av blomster, og lysekroner overalt. Stedet skaffet alt de ønsket, det var dusinvis av ting. Men plutselig tok de tilbake alt de hadde betalt for det, sier kilden.

Kilder i lokalsamfunnet slakter superparets oppførsel etter besøket.

- Det er galskap. Vi snakker om et av verdens rikeste par som nekter å betale for seg under bryllupsreisen. Det ville vært drømmeturen for hvem som helst i verden, og de burde hatt nok anstendighet til å betale for seg.

Kardashian eller West har ikke kommentert saken.

LES OGSÅ: Overrasket med uvanlig bryllupsreise

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer