- De møter hverandre i hemmelighet

Kim Kardashian har kastet sine øyne på en ny mann - men han er opptatt.

NY FLAMME: Kim Kardashian kobles nå til en ny mann, men nekter å kommentere romanseryktene. Foto: All Over Press
NY FLAMME: Kim Kardashian kobles nå til en ny mann, men nekter å kommentere romanseryktene. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Realitystjernen Kim Kardashian (31) går for tiden igjennom en turbulent skilsmisse fra basketstjernen Kris Humphries, som hun kun har vært gift med siden august.

Men ifølge Daily Mail har ikke skilsmissen lagt noen demper på  lysten til å kaste seg ut i nye forhold.

Nå skal 31-åringen ha funnet tonen med en ny stjerne, den amerikanske fotballstjernen Mark Sanchez (25).

- De møter hverandre i hemmelighet. De treffes hver gang Kim er i New York for middag og «romanser».

- Men de er veldig nøye på ikke å bli sett sammen. Mark har nemlig forhold til en annen dame, sier en kilde nær paret til avisen.


Paret skal ifølge kilden ha planlagt å møtes i forbindelse med årets store finale i amerikansk fotball, Super Bowl, søndag.

Kim Kardashian har foreløpig nektet å kommentere romanseryktene, kanskje av frykt for at noe av det skal bli brukt mot henne i den kommende skilsmisse-rettssaken.

Ifølge Daily Mail har hun ikke klart å bli enig med ektemannen om et forlik, så eks-paret kan nå bli nødt til å bruke flere uker på en offentlig rettssak, som mange spår kan bli en real skittentøysvask...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Stefaren visste ikke om skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer