Kim Cattrall fra «Sex og singelliv»:

- De mobbet meg

Feiden fortsetter mellom «Sex og singelliv»-stjernene.

TAKKET NEI: Kim Cattrall hevder hun ble mobbet etter å ha sagt nei til en tredje «Sex og singelliv»-film. Her med Sarah Jessica Parker, som hun spilte mot i serien og filmene. Foto: NTB Scanpix
TAKKET NEI: Kim Cattrall hevder hun ble mobbet etter å ha sagt nei til en tredje «Sex og singelliv»-film. Her med Sarah Jessica Parker, som hun spilte mot i serien og filmene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Gjennom seks sesonger spilte Kim Cattrall (62) rollen som Samantha Jones i den populære serien «Sex og singelliv».

I 2008, fire år etter at den siste episoden ble sendt på tv, returnerte de fire skuespillerne, Kim Cattrall, Sarah Jessica Parker (54), Cynthia Nixon (53) og Kristin Davis (54) - den gang til filmlerretet. To år etter kom oppfølgeren, før det var slutt.

Mange håpet lenge på en tredje film, men det ble aldri noe av. Dette var blant annet fordi Cattrall ikke ønsket å spille rollen som Samantha Jones igjen.

- Jeg hadde fått nok

Det er i et intervju med The Guardian at 62-åringen letter på sløret om hvorfor hun valgte å gi slipp på rollefiguren som så mange forbinder henne med. Etter seks sesonger og to filmer hadde hun rett og slett fått sin dose «Sex og singelliv».

- Jeg elsket «Sex og singelliv». Det var en velsignelse på så mange måter, men etter den andre filmen hadde jeg fått nok, forteller Kim Cattrall, og legger til:

- Jeg kunne aldri forstå hvorfor de ikke bare kunne erstatte meg med en annen skuespiller, fremfor å kaste bort all tiden sin på å mobbe meg. Et nei betyr et nei.

KRANGEL: Kim Cattrall går nok en gang hardt ut mot kollegene sine. Foto: NTB Scanpix
KRANGEL: Kim Cattrall går nok en gang hardt ut mot kollegene sine. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Med ovennevnte uttalelse sikter 62-åringen til det faktum at hun av mange har fått skylden for at det aldri ble noen tredje film. I 2017 uttalte Sarah Jessica Parker, som spilte Carrie Bradshaw i serien, at alt hadde ligget til rette for film nummer tre - før Cattrall satte ned foten.

Verken serieskaperne bak «Sex og singelliv» eller Cattralls kolleger har hittil kommentert hennes siste uttalelser.

Offentlig krangel

Dermed ble Cattrall stemplet som en diva, da det blant annet ble hevdet at hun sa nei fordi hun ikke fikk godt nok betalt.

Dette fikk henne til å rase, og under et besøk på talkshowet til Piers Morgan (54) uttalte hun følgende om kollegene:

- Det er ganske ekstraordinært at noe jeg har sagt nei til i over et år, nå blir slått opp som om jeg er kravstor eller en diva. Her ønsker jeg å rette søkelyset mot folka fra «Sex og singelliv», spesielt Sarah Jessica Parker. Hun kunne vært snillere.

- Jeg vet ikke hva problemet hennes er, jeg har aldri skjønt det, fortsatte Cattrall.

GLEDELIG GJENSYN: Fansen jublet da suksesserien ble til film. Etter to filmer var det imidlertid slutt. Foto: NTB Scanpix
GLEDELIG GJENSYN: Fansen jublet da suksesserien ble til film. Etter to filmer var det imidlertid slutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Videre hevdet hun at hun aldri hadde vært i nærheten av å si ja til den planlagte oppfølgeren, og at hun selv hadde behandlet forespørslene med respekt.

- Dette handler ikke om penger, det handler ikke om spesielle scener. Det handler om å avslutte et kapittel i livet mitt og starte på et annet, fortalte hun.

Vis mer

Overraskende død

At prosjektet om en film nummer tre ble skrinlagt, var en stor skuffelse for fansen. I fjor kom det imidlertid frem detaljer om film nummer tre som fansen kunne trøste seg med - eller gremme seg over.

Ifølge The Telegraph var det manuset som til slutt skal ha blitt spikeren i kisten for Cattrall - da hun fikk betydelig mindre skjermtid i film nummer tre. Dette fordi filmen angivelig ville handle om hvordan Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) taklet sorgen etter at ektemannen Mr. Big, spilt av Chris Noth (64) brått døde.

- Kilder som står Kim nær, tror manuset hadde for lite å tilby karakteren Samantha. De peker på en scene tidlig i filmen, der Mr. Big dør av et hjerteinfarkt i dusjen og at resten av filmen handler om hvordan Carrie takler sorgen, heller enn vennskapet mellom de fire kvinnene, sa forfatter James Andrew Miller (62) i en episode av podkasten «Origins» i fjor.

AVKREFTET RYKTER: Skuespiller Chris Noth, som spiller «Mr. Big» i den populære serien og filmene «Sex og singelliv» avkreftet ryktene om en planlagt død i en tredje film. Foto: NTB Scanpix
AVKREFTET RYKTER: Skuespiller Chris Noth, som spiller «Mr. Big» i den populære serien og filmene «Sex og singelliv» avkreftet ryktene om en planlagt død i en tredje film. Foto: NTB Scanpix Vis mer

En måned senere hevdet imidlertid skuespilleren bak Mr. Big, Chris Noth, at denne informasjonen ikke stemte. I et intervju med The Sun bekreftet han at han aldri ville komme tilbake til serien, men hevdet samtidig at det aldri var planlagt en brå død for hans rollekarakter.

- Han skulle ikke dø, alt er bare løgn, sa 64-åringen til den britiske avisen den gang.

LES OGSÅ: Slik gikk det med «Beverly Hills 90210»-stjernene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer