Barnestjernenes dødsfall:

De mest sjokkerende barnestjerne-dødsfallene

Hadde en lovende karriere før døden brutalt inntraff.

UNGE TALENTER SOM GIKK BORT ALTFOR TIDLIG: Gjennom årenes løp har vi mistet en rekke barnestjerner. Noen ble brutalt drept, noen døde av sykdom mens andre ble skutt. Her er de mest sjokkerende barnestjerne-dødsfallene. Foto: NTB Scanpix
UNGE TALENTER SOM GIKK BORT ALTFOR TIDLIG: Gjennom årenes løp har vi mistet en rekke barnestjerner. Noen ble brutalt drept, noen døde av sykdom mens andre ble skutt. Her er de mest sjokkerende barnestjerne-dødsfallene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag 7. juli kom den triste nyheten om at Disney-stjernen Cameron Boyce (20) brått hadde gått bort. Dødsfallet rystet Hollywood, og barnestjernen etterlot familie, fans og skuespillerkolleger i stor sorg.

Det tragiske dødsfallet til den unge stjernen skyldtes et epilepsianfall 20-åringen hadde fått i søvne.

Disney-stjernens bortgang stiller seg i rekken av flere barnestjerner som mistet livet i ung alder.

Disse barnestjernene hadde hele livet foran seg og hadde allerede fått en god start på skuespillerkarrieren, men så inntraff døden og livet endte på tragisk vis.

Mange lar seg prege når stjerner går bort, men stjerner som dør i ung alder er spesielt sjokkerende. Her kan du lese om noen av de unge talentene som gikk bort så altfor tidlig.

Rob Knox (1989-2008)

Den 18 år gamle britiske skuespilleren Robert Arthur Knox spilte karakteren Marcus Belby i storfilmen «Harry Potter og halvblodsprinsen».

18-åringen var akkurat ferdig med filminnspillingen da han ble knivstukket til døde under en slåsskamp utenfor baren Metro i Sidcup, Kent i mai 2008.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer