Rikke fra «Ex on the Beach»

- De mener leppene er for store og at jeg er tjukk

«Ex on the Beach»-Rikke mener sitt om kritikerne.

FULL FEST: Deltaker Rikke får i oppgave å rangere de andre «Ex on the Beach»-deltakerne i hvor gode de er til å kysse. Det blir en energisk affære. Video: Discovery Vis mer

Ting begynner å spisse seg til på Mauritius for deltakerne i «Ex on the Beach». Ekser og originale deltakere kommer og går uventet, noe som preger gruppedynamikken betraktelig.

Derfor har det vel aldri passet bedre med en storslått fest enn hva det gjør i tirsdagens episode av serien.

ANGRER IKKE: Rikke Isaksen forteller at det er fint lite hun angrer på fra oppholdet på Mauritius. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery
ANGRER IKKE: Rikke Isaksen forteller at det er fint lite hun angrer på fra oppholdet på Mauritius. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery Vis mer

Festen arrangeres på en båt, og champagneføringen er høy blant deltakerne. Stemningen blir spesielt god når deltaker Rikke-Mari Isaksen (22) bestemmer seg for å kysse alle deltakerne, og rangere dem.

Det er bare en av flere utradisjonelle ting bodøkvinnen har gjort i løpet av oppholdet så langt.

- Fremstilt feil

- Jeg pleier egentlig ikke å angre på ting. Jeg synes det er veldig gøy å kysse, og jeg var på ferie, så det der ser jeg ikke noen problemer med, sier hun til Se og Hør.

Isaksen har hatt sex på skjermen, og har allerede markert seg godt i programmet. Hun skyr sjelden unna en diskusjon, og har flere pågående flørter i serien. 22-åringen var også med i den mye omtalte gruppesexen som ble vist på TV. Akkurat det kunne hun ha vært foruten, mener hun.

SEKSKANT: Realityprogrammet «Ex on the beach» sørger for å leve opp til skandalestempelet når fem jenter hopper til køys med én gutt. For drøy kost? Døm selv. Video: TVNorge / Discovery. Les hele saken her: https://goo.gl/KAiYHg Vis mer

- Jeg sa egentlig til meg selv at jeg ikke skulle ha sex på TV, men jeg skjønte fort at det var mer enn en hvit løgn overfor meg selv. Når det kommer til sekskanten så angrer jeg litt. Ikke fordi jeg ikke står for det, men fordi det er blitt fremstilt feil. Jeg kunne med fordel ikke ha hoppet under det lakenet der, flirer hun.

Hun hevder å ikke ha fått spesielt mange negative reaksjoner på deltakelsen sin, og det hun har gjort. Stort sett alle direktemeldinger på Instagram og Facebook har vært positive, og familien har heller ikke vært spesielt kritiske til at hun utleverer seg selv i beste sendetid.

IKKE FLAU: Rikke (t.v) var en av de originale deltakerne som først kom inn. Hun er ikke flau over å være seg selv på skjermen, og har allerede blant annet hatt sex på TV. Foto: Discovery
IKKE FLAU: Rikke (t.v) var en av de originale deltakerne som først kom inn. Hun er ikke flau over å være seg selv på skjermen, og har allerede blant annet hatt sex på TV. Foto: Discovery Vis mer

- Mamma oppfordret meg faktisk til å delta. Vi diskuterte litt, men da jeg ble usikker fortalte hun at dette trolig var noe hun også ville ha gjort om hun var yngre. Da ble jeg overbevist, sier bodøjenta.

Får kroppskritikk

Med godt over ti tusen følgere på Instagram, sponsoravtaler og blogging, er det ikke utenkelig at man får tilbakemeldinger fra fans og kritikere. Selv om mange av tilbakemeldingene har vært positive, går det negative hovedsakelig på utseendet hennes.

- Jeg bryr meg egentlig fint lite om akkurat det, men mange mener at leppene mine er for store og at jeg er tjukk. Jeg vet at jeg ikke er verdens tynneste, men jeg trener jo ikke heller, så jeg kan ikke akkurat klage, sier hun, og tenker seg om.

- Når det kommer til leppene har jeg den siste tiden, etter at folk påpekte det, innsett at de kanskje er litt store. Jeg har hatt fillers (restylane, journ anm.) i dem siden jeg var 19 år, men har nå bestemt meg for å slutte. Jeg ser nesten tjukk ut i ansiktet på grunn av dem, så nå setter jeg en stopp for fillers. I hvert fall foreløpig, konstaterer 22-åringen.

EX ON THE BEACH: Vera (88), Leif (92) og Torill (72) så den første episoden av den skandaleombruste TV-serien «Ex on the beach». Vis mer Vis mer

På tross av enkelte hatmeldinger, mener hun at selvtilliten fortsatt er på topp.

- Jeg kan ikke klage på noe, livet mitt er ganske fint om dagen. Den eneste forskjellen er at jeg blir kjent igjen på gata, og at jeg får færre matcher på Tinder, sier hun.

- Færre matcher?

- Ja, jeg sliter skikkelig med det om dagen - kjærligheten går rett vest. Jeg vet ikke hvorfor, men det har aldri vært vanskeligere å få matcher med gutter. Jeg kom jo hjem fra Mauritius uten kjæreste, så vi får prøve å fikset det her i Oslo. Jeg har en date nå snart, og vi får se om det går veien, flirer 22-åringen.

Lever på kreditt

Isaksen innrømmer at det har blitt en god del festing siden programmet begynte å gå på skjermen. Hun møter ofte flere av de andre deltakerne ute på byen, og kveldene kan ofte bli sene og dyre.

Det i seg selv er problematisk når økonomien ikke alltid er på stell.

- Jeg har levd på kreditt siden jeg kom hjem. Jeg jobber på sykehjem, men har ikke hatt så mange vakter i det siste. Det er jo litt dumt, siden den perioden har vært litt dyr, sier hun, uten å avsløre hvor mange tusenlapper hun er i minus nå.

- Derfor blir det nok litt mindre festing fremover, og mer jobb. Man skal jo ha en hverdag også.

22-åringen bor i kollektiv med to venninner på Bygdøy i Oslo, og sparer derfor noen tusenlapper på boligutgifter. Fremover håper hun derimot på å tjene litt penger på blogg, Instagram og sponsoravtaler.

- Men, vi får se hvordan det går. Jeg sliter jo med å legge ut ett blogginnlegg i uka, så all creds til dem så klarer det flere ganger om dagen. Jeg lurer på om jeg er for lat for kjendislivet, ler hun.

Funker ikke det, sier hun ikke nei takk til nye TV-utfordringer.

- Jeg har veldig lyst til å være enten foran eller bak kameraet. Jeg vet liksom ikke helt hva, men jeg fikk skikkelig smaken på det da jeg så hvordan de jobbet med «Ex on the Beach». Bare det å være deltakeransvarlig virket gøy.

LES OGSÅ: - Hun legger mye energi ned i arbeidet