- De måtte tvinge meg til å spise

Taylor Lautners superkropp ble et evigvarende prosjekt...

VELTRENT: Taylor Lautner har nok fått mange ungpikehjerter til å smelte i rollen som den snille muskelbunt-indianer-varulven Jacob Black i «Twilight»-filmene. Men stjernen avslører at superkroppen etterhvert ble et fulltidsprosjekt. Foto: Stella Pictures
VELTRENT: Taylor Lautner har nok fått mange ungpikehjerter til å smelte i rollen som den snille muskelbunt-indianer-varulven Jacob Black i «Twilight»-filmene. Men stjernen avslører at superkroppen etterhvert ble et fulltidsprosjekt. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Twilight»-stjernen Taylor Lautner (19) har nok frembrakt mye begeistret fnising i kinosalene de siste årene, på grunn av sin overjordisk veltrente kropp i rollen som varulven Jacob Black.

Men det var langt ifra barnemat å holde på superkroppen under innspillingen, avslører han. For å opprettholde sin imponerende muskelmasse måtte han nemlig gjøre svært mye styrketrening, og dermed spise desto mer for ikke å gå ned i vekt.

- Det var folk som kom med mat til meg hele tiden. De trykket den opp i fjeset mitt og sa «Spis, Taylor!». De måtte omtrent tvinge meg til å spise nok, sier han i et intervju med Parade.

- Og så måtte jeg karre meg til treningsstudioet, noe som ikke var så enkelt, siden vi filmet 12-15 timer om dagen.  

Derfor er det neppe rart at den disiplinerte 19-åringen følte for å feire litt da siste bar-overkropp-scene var ferdig innspilt.
 
- Jeg kan innrømme at så fort jeg var ferdog med den scenen, ble det en svær feiring. Jeg dro ut og spiste dessert for første gang på en god stund - og så tok jeg meg noen dager fri fra strykerommet, forteller han videre.

Snart kan du igjen nyte synet av skuespillerens vaskebrett på det store lerretet - «The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1» har norsk kinopremiere den 18. november.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - De har datet i flere uker  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer