<strong>MÅTTE FÅ NYTT BLOD:</strong> Popstjernen Selena Gomez sier til bladet OK! at hun var så dårlig at hun måtte ha blodoverføring, da hun i juni ble lagt inn på sykehus i hui og hast. Foto: All Over Press
MÅTTE FÅ NYTT BLOD: Popstjernen Selena Gomez sier til bladet OK! at hun var så dårlig at hun måtte ha blodoverføring, da hun i juni ble lagt inn på sykehus i hui og hast. Foto: All Over Press Vis mer

- De måtte gi meg mer blod

Dramatikk da popstjernen ble lagt inn på sykehus i hui og hast.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Popstjernen Selena Gomez (18) har tidligere avslørt at det var feilernæring over lang tid, som førte til at hun i juni ble innlagt på sykehus i hui og hast.

Men i et nytt intervju med bladet OK! avslører 18-åringen at den første tiden på sykehuset var mer dramatisk enn hun tidligere har gitt inntrykk av.

Legene så seg nødt til å tilføre nytt blod til Selenas kropp, på grunn av hennes akutte jernmangel.

- Det var så ille at jeg måtte få blodoverføring. Jeg var dehydrert, og hadde veldig lite jern i kroppen. Jeg led av jernmangel, fordi jeg spiste mye pasta, sier hun.

Nå hevder artisten at hun har fått kontroll over helsen sin igjen, noe hun blant annet feirer med kjæresten, popstjernen Justin Bieber (17).

Gomez sier til OK! at hun ble redd da hun hørte Bieber i forrige uke ble overmannet av en person på gaten i New York.

- Jeg fikk høre det mens jeg jobbet, og det var en offentlig sak, noe som gjorde det verre, sier Gomez.

«Angriperen» viste seg senere å være en sivilkledd politimann, som mente Bieber-hysteriet hadde skapt farlig kaos på gaten i millionbyen. Episoden endte med at Beiber fikk bot for ordensforstyrrelse.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg var feilernært

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer