- De lukter veldig vondt

Superparet skal være uutholdelige å være sammen med...

STINKER?: Johnny Depp og Vanessa Paradis får så hatten passer når det kommer til kroppslukt. Foto: Stella Pictures
STINKER?: Johnny Depp og Vanessa Paradis får så hatten passer når det kommer til kroppslukt. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det er liten tvil om at Johnny Depp (46) og Vanessa Paradis (37) er to usedvanlig vakre mennesker. Hun er en en populær modell, og han har stukket av med titler som "verdens kjekkeste mann" flere ganger.

Men ikke alle sanser kommer like godt ut, når man tilbringer en dag med det det velkjente paret. Depp og Paradis skal visstnok komme dårlig ut når det kommer til kroppslukt og hygiene.

- Johnny lukter ofte vondt, fordi han vasker seg veldig sjelden, forteller en kilde til Fox News.

- Han gjør ikke mye ut av sin personlige hygiene, og Vanessa er ikke mye bedre. De har nok funnet en perfekt match i hverandre, det er vanskelig å være i nærheten av dem.

Ifølge kilden skal Vanessa derimot være profesjonell når hun er på jobb. Men det er noe helt annet på hjemmebane.

- Vanessa er så langt fra en supermodell som mulig, når hun ikke er på catwalken. Ingen sminke og rufsete hår. Hun ser farlig ut, forteller kilden ifølge danske Ekstra Bladet.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her overrasker han alle

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer