- De løy meg opp i fleisen

Grete Dale Thorsen følte seg ført bak lyset etter Robinson-exiten.

RØK UT: Grete Dale Torsen måtte forlate Robinsonekspedisjonen etter å ha blitt stemt ut av øyrådet. Foto: TV3
RØK UT: Grete Dale Torsen måtte forlate Robinsonekspedisjonen etter å ha blitt stemt ut av øyrådet. Foto: TV3 Vis mer

SEOGHØR.NO: Med kun seks deltagere igjen før søndagens sending, fikk seerne oppleve at konkurransen har spisset seg kraftig til i TV3s realityserie «Robinsonekspedisjonen».

Selv om Hans Olaf Hess (48) var den som mange trodde ville ryke ut, ble det den tidligere «71 grader nord»-deltageren Grete Dale Thorsen (25), som ble sendt hjem fra øyrådet.

Etter exiten la ikke Grete skjul på sin skuffelse.

- Jeg fikk ikke særlig mange signaler fra de andre, på at det var min tur å reise hjem. Allikevel visste jeg jo at det ikke gikk an å stole fullt og helt på noen der nede. Jeg valgte å stole på at nære venner der nede ikke løy meg rett opp i fleisen.

- Den som kanskje skuffet meg mest der og da, var Carl som ble en veldig god venn på øya, sier hun til Seoghør.no.

Grete avslører at hun brukte lang tid på å bygge seg opp igjen fysisk etter det tøffe livet på Robinson-øya.

Hun angrer imidlertid ikke på at hun ble med på innspillingen.

- Etter at jeg selv har deltatt både i 71 grader nord og nå også Robinson, har jeg enorm respekt for folk som deltar. Det er mye som ikke blir vist på tv skjermen, og det er slettes ingen ferietur.

- Det verste var egentlig å komme hjem, å bygge opp kroppen igjen. Det har tatt meg 3 mnd. Jeg føler meg allikevel priviligert som har fått vært en del av begge disse ekspedisjonene. Folkene du ikke ser på TV-skjermen, som gjør alt de kan for at vi deltakere skal ha det best mulig, betydde mye for meg både på øya og i tiden etter innspillingen.

Røk ut i duell

I søndagens program røk også den tidligere «Paradise Hotel»-deltageren Stian Thorbjørnsen (30) etter en duell mot tidligere «Farmen»-vinner Bjørn Tore Bakkeli (40).

- Det var en sur måte å ryke på, men jeg er stolt over at jeg har kommet så langt. De fysiske forutsetningene mine er ikke de beste. Men jeg kan ting om villmarksliv nå, som jeg aldri hadde trodd jeg skulle klare, sa han etter exiten.

LES OGSÅ: - Brenn i helvete!