ØSNKER FLERE BARN:  Farmen-deltager Daria Druzd sier hun gjerne vil ha et barn til. Fra før har hun datteren Magdalena sammen med forloveden André Karlsson. Foto: Werner Juvik/Se og Hør
ØSNKER FLERE BARN: Farmen-deltager Daria Druzd sier hun gjerne vil ha et barn til. Fra før har hun datteren Magdalena sammen med forloveden André Karlsson. Foto: Werner Juvik/Se og HørVis mer

- De løy meg midt i trynet

«Farmen»-Daria føler seg dolket i ryggen av de andre deltagerne.

SEOGHØR.NO: I søndagens «Farmen» var det Kristina Austrheim Bratten (21) som til slutt måtte gi tapt i tvekampen mot Daria Druzd (30). Det var ikke spesielt populært blant de andre deltagerne,

Flere har nemlig den siste uka gitt uttrykk for at de er svært misfornøyde med Darias oppførsel på gården. Derfor håpet også de aller fleste at det var Kristina som skulle komme tilbake etter sagekonkurransen.

EXIT FARMEN: En skuffet Kristina Austrheim Bratten måtte forlate  «Farmen» etter fem uker. Her tar hun farvel med programleder Gaute Grøtta Grav. Foto: Alex Iversen/TV 2
EXIT FARMEN: En skuffet Kristina Austrheim Bratten måtte forlate «Farmen» etter fem uker. Her tar hun farvel med programleder Gaute Grøtta Grav. Foto: Alex Iversen/TV 2 Vis mer

- Det var veldig deilig å vinne den kampen, ekstra godt var det siden de andre ikke ville ha meg der, sier Daria Druzd til Se og Hør.

Før søndagens tvekamp ga Morten Heggdal (45) beskjed om at han kom til å ta en prat med den 30 år gamle «Farmen»-deltageren om adferden hennes - på tomannshånd - dersom hun kom tilbake på gården. Ifølge Daria gjorde han også det.

- Han fyret løs med flere påstander, uten at jeg fikk lov til å forsvare meg. Jeg satt og hørte på, men tok ikke alt til meg. Han mente på at jeg hadde såret folk, og da synes jeg rett og slett at de dette gjelder selv kan komme til meg og fortelle det. Morgenen etter sa jeg til alle at jeg beklager hvis jeg hadde såret noen. Jeg synes alt var helt merkelig.

Søndag fikk TV-seerne se at Daria tok til tårene over hele situasjonen da programleder Gaute Grøtta Grav (34) besøkte henne i kjempehytta.

- Ingen spurte om å få høre min versjon av saken. Samtidig var det mye som forgikk bak ryggen min. Jeg opplevde det som en umoden måte å ta opp ting på, et skikkelig ungdomsskoleopplegg. Jeg overhørte at folk baksnakket meg i stedet for å ta det opp med meg. Jeg ble skuffet over de aller fleste der, forteller «Farmen»-deltageren, som trodde hun kunne stole på flere av de involverte.

- De baksnakket meg, og etterpå løy de meg midt i trynet.

Selv har Daria vært i sydligere strøk den siste uka. Hun har derfor ikke sett de tre siste episodene av programmet. Hun husker imidlertid godt at hun brøt sammen da Gaute kom og spurte henne om hvordan hun takler det faktumet at nesten alle vil ha henne ut.

- Gråten kom veldig fort, det var vanskelig å holde igjen. Alt kom når Gaute besøkte meg, man blir så emosjonell i en sånn setting og kan ikke stikke av noe sted. Jeg gleder meg til å se episoden litt på etterskudd, sier Daria Druzd til Se og Hør.

LES OGSÅ: Brudd for Farmen-paret