Kim Kardashian og Kanye West:

- De lokale er bekymret

Ikke alle er like fornøyde med rapperens ferske gårdskjøp.

VEKKER OPPSIKT: Nylig gikk rapperstjernen Kanye West til innkjøp av en ranch i byen Cody i delstaten Wyoming. Selv om familien på seks er storfornøyde med en nytt sted å reise til for å koble av, er det ikke alle som er like begeistret. Foto: Skjermdump fra Instagram/Kimkardashian
VEKKER OPPSIKT: Nylig gikk rapperstjernen Kanye West til innkjøp av en ranch i byen Cody i delstaten Wyoming. Selv om familien på seks er storfornøyde med en nytt sted å reise til for å koble av, er det ikke alle som er like begeistret. Foto: Skjermdump fra Instagram/Kimkardashian Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For kort tid siden ble det kjent at rapperstjernen Kanye West (42) har gått til innkjøp av en ranch på en gigantisk tomt i den amerikanske delstaten Wyoming.

Det meldte TMZ, som samtidig kunne avsløre at stedet 42-åringen har kjøpt går under navnet Monster Lake Ranch og befinner seg i utkanten av byen Cody.

Prislappen lå på totalt 14 millioner dollar, som tilsvarer omkring 125 millioner norske kroner. Det er uvisst hva Kanye betalte for ranchen, men ifølge TMZ gjorde han antakelig et gunstigere kjøp enn prisantydningen tilsa.

Stor nok plass

Det er ingen tvil om at familien på seks har mer enn nok plass å boltre seg på. Tomten er på 36 400 dekar, hvor halvparten er eid av det offentlige og den andre halvparten av West-familien. Ranchen inneholder totalt åtte bygninger, to innsjøer med ferskvann, en egen restaurant, flere hestestaller, et konferansesenter og møtefasiliteter.

Familien var nylig på besøk på den nye ranchen sin, og i den anledning delte Kim Kardashian West (38) et bilde på Instagram. På bildet ser man Kim, Kanye og barna North (6), Chicago (1), og Saint (3) sitte ute, godt plassert rundt middagsbordet i grønne omgivelser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer