Kim Kardashian og Kanye West:

- De lokale er bekymret

Ikke alle er like fornøyde med rapperens ferske gårdskjøp.

VEKKER OPPSIKT: Nylig gikk rapperstjernen Kanye West til innkjøp av en ranch i byen Cody i delstaten Wyoming. Selv om familien på seks er storfornøyde med en nytt sted å reise til for å koble av, er det ikke alle som er like begeistret. Foto: Skjermdump fra Instagram/Kimkardashian
VEKKER OPPSIKT: Nylig gikk rapperstjernen Kanye West til innkjøp av en ranch i byen Cody i delstaten Wyoming. Selv om familien på seks er storfornøyde med en nytt sted å reise til for å koble av, er det ikke alle som er like begeistret. Foto: Skjermdump fra Instagram/Kimkardashian Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For kort tid siden ble det kjent at rapperstjernen Kanye West (42) har gått til innkjøp av en ranch på en gigantisk tomt i den amerikanske delstaten Wyoming.

Det meldte TMZ, som samtidig kunne avsløre at stedet 42-åringen har kjøpt går under navnet Monster Lake Ranch og befinner seg i utkanten av byen Cody.

Prislappen lå på totalt 14 millioner dollar, som tilsvarer omkring 125 millioner norske kroner. Det er uvisst hva Kanye betalte for ranchen, men ifølge TMZ gjorde han antakelig et gunstigere kjøp enn prisantydningen tilsa.

ENORM TOMT;: Familien West sin nye ranch ved navn Monster Lake Ranch har nok av plass da tomten er på hele 36 400 dekar. Foto: NTB Scanpix
ENORM TOMT;: Familien West sin nye ranch ved navn Monster Lake Ranch har nok av plass da tomten er på hele 36 400 dekar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Stor nok plass

Det er ingen tvil om at familien på seks har mer enn nok plass å boltre seg på. Tomten er på 36 400 dekar, hvor halvparten er eid av det offentlige og den andre halvparten av West-familien. Ranchen inneholder totalt åtte bygninger, to innsjøer med ferskvann, en egen restaurant, flere hestestaller, et konferansesenter og møtefasiliteter.

Familien var nylig på besøk på den nye ranchen sin, og i den anledning delte Kim Kardashian West (38) et bilde på Instagram. På bildet ser man Kim, Kanye og barna North (6), Chicago (1), og Saint (3) sitte ute, godt plassert rundt middagsbordet i grønne omgivelser.

View this post on Instagram

Wyoming Nights

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Selv om den verdenskjente familien kan glede seg over et nytt sted å koble av på, er det derimot ikke alle som er like fornøyde over Kanyes gårdskjøp. Ifølge Radar Online er det flere naboer som er opprørte over familiens tilstedeværelse i den rolige byen, Cody, som har litt over 9000 innbyggere.

Bekymrede innbyggere

Det kan informasjonsoffiseren i Cody Police Department i Wyoming fortelle til Radar Online.

- Det er et stille sted. Det er noen som er opprørte over at de har kommet hit. Noen er bekymret. På grunn av ryktet deres og de store overskriftene, klør folk seg i hodet. Folk liker ikke når du flytter hit utenifra og prøver å endre måten folk er rundt her på.

- Innbyggerne er jordnære og private, fortsetter han, og legger til at det vil bli en læringskurve for ekteparet å se hvordan innbyggerne ter seg i området.

View this post on Instagram

Wyoming 🐎⛰

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Til tross for at enkelte av lokalbefolkningen i Cody er bekymret, er det også noen som er likegyldige til familien West sitt gårdskjøp.

- De fleste føler det som meg. De er langt nok unna byen, og de har ingen naboer. Jeg håper de nyter ranchen sin, uttaler en av de lokale til nettstedet.

DRAMATISK: Det gikk ikke helt som planlagt da Kourtney Kardashian fikk fikset håret sitt før en tilstelning sammen med søsteren Kim Kardashian West. Det forteller de om i serien «Keeping Up With The Kardashians». Video: Hayu via TV2 Sumo Vis mer

Måtte tisse i flaske

At gårdskjøpet falt på Wyoming, er kanskje ikke så rart. Ifølge Wmagazine uttalte nylig Kim under «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon», at hun er en stor fan av delstaten.

- Vi elsker Wyoming. Det har alltid vært et fantastisk sted. Ektemannen min kjøpte akkurat en ranch der. Drømmen og visjonen hans er å flytte dit. Jeg elsker Los Angeles, så jeg ser for meg å være der om sommeren og i noen helger. Men, ja vi elsker det. Det er det vakreste stedet du noen gang har sett i hele ditt liv, fortalte 38-åringen i tv-programmet.

Kim la likevel ikke skjul på at det første møte med ranchen var langt fra den luksusen hun selv er vant med, og avslørte blant annet at hun var nødt til å tisse i en flaske da det var verken strøm eller toalett på en av hyttene de bodde i, ifølge People.

LES OGSÅ: - Vil spleise Brad Pitt med Kardashian

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer