FLYTTER: «Hotel Cæsar»-stjernen Tarjei Westby skal flytte i kollektiv på Frogner. - Det blir veldig spennende, sier han til Seher.no.  Foto: Stella Pictures
FLYTTER: «Hotel Cæsar»-stjernen Tarjei Westby skal flytte i kollektiv på Frogner. - Det blir veldig spennende, sier han til Seher.no. Foto: Stella Pictures Vis mer

- De lo da jeg sa hva jeg jobbet med

«Cæsar»-stjernen skal flytte i kollektiv med fem ukjente.

SEHER.NO:   18 år gamle Tarjei Westby (18) fra Nesoddtangen har blitt tenåringsidol takket være rollen som Goggen Anker-Hansen i TV 2-serien «Hotel Cæsar».

Men selv om han har blitt et kjent navn det siste året, har 18-åringen beina godt plantet på jorda, og ser ikke på seg selv som noen kjendis.

Siden han fikk rollen som Goggen i mai 2009, har Tarjei delt en leilighet på Torshov med bestekompisen.

Og da kameraten kom inn på Teaterhøgskolen i vår og bestemte seg for å flytte, måtte også Westby se seg om etter nytt bosted.
 
Istedenfor å tråle rundt på visninger i ensomhet, eller satse på et eget sted, valgte da 18-åringen å legge ut en åpenhjertig og morsom annonse på Hybel.no, hvor han søkte etter nye bokamerater.

Og når Seher.no snakket med tv-stjernen fredag ettermiddag, kunne han avsløre at han allerede har funnet et nytt sted å bo.

- Ja, jeg la ut en annonse på Hybel.no, og nå er jeg kjempeglad, for jeg har funnet en ny leilighet! sier en entusiastisk og spent Tarjei.

Ifølge 18-åringen har han fått plass i et kollektiv på Frogner, og skal nå bo med fem ukjente mennesker, som han bare har møtt én gang før.

- Jeg skal bo med fem ukjente, men det var også det som var litt meningen med annonsen. Jeg tenkte at det kunne være gøy og spennende å bli kjent med noen nye mennesker. Og så var det fire av oss som møttes på visning, og vi fikk så god tone at eieren spurte om vi ikke ville leie sammen. Så da sa vi ja, forteller han.

Unggutten innrømmer også at hans nye «samboere» synes det er veldig morsomt at de skal dele hjem med en tv-stjerne.

- Det var noen av dem som lo litt da jeg sa hva jeg jobbet med, og en av dem kjente meg igjen fra tv. Men jeg tror de bare synes det er gøy. Det blir nok veldig hyggelig, humrer han.

Leiligheten 18-åringen skal flytte inn i ligger sentralt på Frogner, er mellom 115 og 120 kvadratmeter og helt nyoppusset.

Og selv om han nå må dele bolig med flere enn det han er vant til, tror ikke Tarjei det vil bli noe problem.

- Det blir jo spennende da, men det er deilig at man har eget rom og nøkkel, så det blir ikke noe problem i forhold til privatliv. Og så virker alle veldig hyggelige. Jeg tipper jeg flytter inn i løpet av et par uker, sier han.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Har fått en del date-tilbud