NOE PÅ GANG: Chris Evans og Sandra Bullock er i ferd med å finne tonen. De to har flere ganger den siste tiden vært ute på middag sammen. Foto: Stella Pictures
NOE PÅ GANG: Chris Evans og Sandra Bullock er i ferd med å finne tonen. De to har flere ganger den siste tiden vært ute på middag sammen. Foto: Stella PicturesVis mer

- De liker hverandre veldig godt

Sandra Bullock er i ferd med å finne tonen med 17 år yngre actionstjerne.

PÅ DATE?: Her er Evans og Bullock (med ryggen til) på middag sammen med TV-personligheten Chelsea Handler. Foto: MHD, PacificCoastNews/All Over Press
PÅ DATE?: Her er Evans og Bullock (med ryggen til) på middag sammen med TV-personligheten Chelsea Handler. Foto: MHD, PacificCoastNews/All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: «Captain America»-stjernen Chris Evans (32) har lenge beundret skuespilleren Sandra Bullock. Det har han flere ganger uttalt i intervjuer.

- Jeg husker blant annet at jeg så Speed da jeg gikk i 7. klasse, og tenkte: Hun er den rette for meg, har han tidligere sagt.

Nå kan det se ut til at Evans kan få guttedrømmen oppfylt. Ifølge kilder har han nå en god tone på gang med flotte Bullock.

De to har flere ganger vært ute og spist middag sammen, og selv om de ennå ikke er et par, virker det som om noe er på gang.

- De er ikke i et forhold, men de tilbringer mye tid sammen, og er i den tidlige bli kjent-fasen. De har ikke gitt det de driver med noe navn, men de liker hverandre veldig godt, forteller en kilde til E! Online.

Ryktene om romanse blusset opp tidligere denne måneden da de spiste middag sammen med TV-stjernen Chelsea Handler i Hollywood. I april var de også ute sammen.

Evans og Bullock møtte hverandre for første gang i februar 2012 på Vanity Fairs Oscar-fest.

Bullock har vært singel siden 2010, da hun brøt med ektemannen Jesse James, etter en massiv utroskapsskandale. Evans gjorde det slutt med kjæresten Minka Kelly for ikke lenge siden.

LES OGSÅ: Sjokkerte publikum i takketalen