Kim Kardashian og Kanye West:

- De lever separate liv

For tiden skal «Kimye» være opptatt med sine egne prosjekt - hver for seg.

ULIKE RETNINGER: Kanye West og Kim Kardashians tilsynelatende turbulente ekteskap har i lang tid vært omtalt i kjendispressen. Nå velger de å fokusere på sine egne liv. Foto: Backgrid / NTB
ULIKE RETNINGER: Kanye West og Kim Kardashians tilsynelatende turbulente ekteskap har i lang tid vært omtalt i kjendispressen. Nå velger de å fokusere på sine egne liv. Foto: Backgrid / NTB Vis mer
Publisert

Kim Kardashian West (40) og ektemannen Kanye West (43) har hatt et hendelsesrikt år preget av blant annet en mislykket valgkampanje og ekteskapstrøbbel.

Tidligere denne måneden ble det hevdet at forholdet hang i en tynn tråd etter at rykter om en skilsmisse har herjet over en lengre periode. For tiden kan det likevel se ut til at paret har andre prioriteringer enn å fikse ekteskapet.

Nå forteller nemlig en kilde at paret velger å fokusere på sine egne prosjekter, og at de for øyeblikket i stor grad lever «separate liv» . Det melder nettstedet People.

KRITIKK: Det blir dårlig stemning rundt bordet når Kardashian-familien får vite at Kanye West har sendt en kritisk melding til Kris Jenners kjæreste, Corey. Video: TV 2. Vis mer

- Skiftet fokus

Kardashian-søsteren er en nokså travel forretningskvinne, og står bak flere bedrifter - som sminkemerket «KKW-beauty» og klesbedriften «Skims».

Om ikke det skulle være nok, så er også reality-stjernen en hyppig aktivist innen USAs fengselsreform, og studerer for øyeblikket til å bli advokat.

Senest forrige uke brukte hun sin enorme sosiale medie-plattform - med nesten 200 millioner følgere på Instagram - til å kalle på presidenten angående avdøde Brandon Bernards dødsdom.

- Hun tror virkelig på at hun kan gjøre en forandring når det kommer til fengselsreformen, forteller kilden om Kim, og utdyper med at hun virker «glad» og «fokusert».

EGENTID: Kim Kardashian skal angivelig ta seg mindre tid til Kanye og bruke mer tid på sine egne prosjekter. Her avbildet sammen ektemannen på fjorårets Met-galla. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB
EGENTID: Kim Kardashian skal angivelig ta seg mindre tid til Kanye og bruke mer tid på sine egne prosjekter. Her avbildet sammen ektemannen på fjorårets Met-galla. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB Vis mer

Disse prosjektene skal stå Kims hjerte nært, og en kilde forteller til People at «Kim jobber med prosjekter som betyr mye for henne, og Kanye har sine egne». Kilden legger også til at livene deres ikke «overlapper» noe særlig for tiden.

- Dette er lidenskapen hennes. Familien hennes er veldig stolte av henne, forteller kilden.

- Gjør sin egen greie

E! News referer på sin side til en kilde som kan fortelle at stjerneparet er aller mest opptatt av å oppdra sine fire barn.

- Kim og Kanye gjør sin egen greie. De tilbringer mye tid fra hverandre, men fokuserer på det som er viktig for dem.

Kilden hinter videre om at «Kimye» har lagt et tradisjonelt ekteskap på hylla.

- Kim gjør sin greie og Kanye gjør sin. Hun detaljstyrer det ikke og bekymrer seg ikke altfor mye over det. Hun lar ham få stikke av gårde og være den han er. Det er som det er, legger kilden til.

PARIS-EPISODEN: I 2016 ble Kim Kardashian Wests verden snudd på hodet etter at hun ble ranet i leiligheten sin i Paris. Nå åpner hun opp om hva som skjedde. Video: Netflix Vis mer

- Sjokkert og rasende

Hva det gjelder advokatspirens ektemann, Kanye, har han som kjent bidratt til en rekke overskrifter i kjendispressen de siste månedene.

I sommer stupte han inn i søkelyset etter å ha kunngjort sin deltagelse i årets presidentvalg, noe som skal ha påvirket ekteskapet med Kim.

I forbindelse med valgkampen holdt den 43 år gamle rapperen en svært omtalt tale, hvor han forteller om en planlagt abort. Da Kim var gravid med datteren North (7) skal nemlig paret ha vurdert å ta abort.

- Selv om kona mi vil skilles etter denne talen, så brakte hun North til denne verden selv da jeg ikke ville, sa han i talen den gang.

BRØT KONTAKTEN: De tidligere bestevenninnene Kim Kardashian West og Larsa Pippen sluttet plutselig å følge hverandre på sosiale medier. Nå forteller Pippen hvorfor. Video: Hollywood Raw Vis mer

På omtrent samme tid tok Grammy-vinneren til Twitter for å forklare at han hadde prøvd å skille seg fra Kim.

Disse stuntene skal ha falt i dårlig jord hos sistnevnte. Hun skal ha blitt «sjokkert» og «rasende» som følge av ektemannens uttalelser. Det fortalte en kilde til People den gang.

- Ikke noe handikap

«Keeping Up with the Kardashian»-stjernen har tidligere snakket offentlig om ektemannens bipolare lidelse. I fjor åpnet hun seg om at mannen hennes ikke ønsker å gå på medisiner, i frykt for at det skal «endre ham».

- Å gå på medisiner er egentlig ikke noen mulighet for ham, fordi det endrer den han er. Om han reiser mye blir han verre, så han reiser ikke like mye som før. Men jeg kan faktisk ikke prate for ham, for jeg er ikke i hjernen hans, sa hun til Vogue i 2019.

Kanye har selv åpnet seg om lidelsen, blant annet i forbindelse med lanseringen av albumet «Ye» fra 2018.

Internett koker over tanken på at Kim Kardashian West kan bli førstedame. Vis mer

- Det var først da jeg var 39 år at jeg fikk diagnosen, men det er som jeg sier på albumet: Det er ikke noe handikap, det er superkrefter, sa han den gang.

LES OGSÅ: Så mange millioner tapte han

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer