ISFRONT? Ifølge DailyMail skal Angelina ha tilbragt svært lite tid med samboeren i Cannes. Foto: Stella Pictures
ISFRONT? Ifølge DailyMail skal Angelina ha tilbragt svært lite tid med samboeren i Cannes. Foto: Stella PicturesVis mer

- De lever på en løgn

Brad Pitt nekter å kutte kontakten med ekskona...

SEHER.NO: De siste ukene har vært preget av utroskapsrykter og sjalusidrama rundt superparet Brad Pitt (45) og Angelina Jolie (33). Mye har tydet på at kjærligheten har tatt slutt mellom Hollywood-stjernene, blant annet etter at Pitt skal ha tatt opp kontakten med eksen Jennifer Aniston (40).

Angelina skal også ha blitt rasende av sjalusi, etter å ha oppdaget Pitt mens han masserte barnevakten på et soverom i parets hjem i mars.

I forrige uke overrasket Hollywood-paret hele verden med å vise seg sammen under filmfestivalen i franske Cannes, da Brad gikk opp den røde løperen til visningen av sin nye film "Inglorius Basterds".

Paret - som har seks barn sammen - ville ikke svare på spørsmål om hvordan forholdet deres er nå, men flørtet mer enn gjerne foran de flere hundre fotografene.

Nå mener imidlertid DailyMail at det hele var et spill for galleriet...

Avisen hevder at Angelina skal ha tilbragt kun 36 timer i filmbyen, og av de svært liten tid med samboeren.

Ifølge tilskuere ved den røde løperen, skal Angelina ha surnet med ett kameraene ble avslått, og 33-åringen skal bokstavelig talt ha løpt fra Brad opp trappene.

Angelina skal på forhånd ha truet med å ikke bli med til Cannes, dersom Brad ikke kuttet all kontakt med ekskona, som han ble skilt fra i 2005.  

- Angie vil ikke bli gjort til latter fordi hele verden vet hvor nær han og Jen er akkurat nå, og hvor ofte de snakker sammen. Men Brad ønsker å være venn med Jennifer og har fortalt Angie at han ikke kommer til å kutte kontakten, sier en kilde til Grazia Magazine.
Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Er dette Audrinas nye kjæreste?