Jennifer Lopez og Alex Rodriguez:

- De leter etter leilighet sammen

Stjerneparet skal ha planer om å bli samboere i New York.

VIL BLI SAMBOERE: UsWeekly skriver at Jennifer Lopez og Alex Rodriguez er klare for å ta forholdet et skritt videre. Her er de avbildet sammen på MET-gallaen i New York i mai. Foto: NTB scanpix
VIL BLI SAMBOERE: UsWeekly skriver at Jennifer Lopez og Alex Rodriguez er klare for å ta forholdet et skritt videre. Her er de avbildet sammen på MET-gallaen i New York i mai. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Etter at superstjernen Jennifer Lopez (48) ble sammen med den tidligere baseballstjernen Alex Rodriguez (42) i vinter, har artisten snakket varmt om sin nye kjæreste.

«A-Rod» har også blitt introdusert for både moren til «J. Lo» og tvillingene hun har med eksmannen Marc Anthony (49), Emme og Maximilian (9).

Og nå ser det ut til at det forelskede paret ønsker å ta forholdet enda et skritt videre. Ifølge UsWeekly ser nemlig turtelduene etter en felles leilighet i Jennifers fødeby New York.

- Jennifers sted i New York er ute på markedet. Jennifer og Alex tenker på å skaffe seg et sted sammen i NYC, og jeg tror de er interessert i å kjøpe, sier en kilde til nettstedet.

TRIVES I NEW YORK: Jennifer Lopez og Alex Rodriguez avbildet sammen i metropolen i slutten av september. Foto: Broadimage/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
TRIVES I NEW YORK: Jennifer Lopez og Alex Rodriguez avbildet sammen i metropolen i slutten av september. Foto: Broadimage/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

- Vil bli forretningspartnere

Og ifølge UsWeeklys kilde, har turtelduene planer om å legge penger i mer enn eiendom sammen.

- De ser også på forretninger de kan investere i sammen, hevder kilden.

Etter alt å dømme går altså forholdet mellom de to stjernene strykende.

I et intervju med UsWeekly i september, fortalte A-Rod at døtrene hans fra et tidligere forhold, Natasha (12) og Ella (19), er store fans av Jennifer:

- Jen er rollemodellen deres, med sin varierte tilnærming til kunsten og karrieren sin. De synes det er så kult å henge med rollemodellen sin. Både Natasha og Ella elsker å synge, de elsker kunsten og all produksjonen rundt det. Så for dem er det kjempespennende å være i nærheten av et av de største talentene.

Jennifer Lopez har også kommet med lovord om sin utkårede, blant annet i et intervju med magasinet Hola! i september.

- Jeg er i et bra forhold. Det føles som om det er første gang i livet mitt at jeg kan si det. Ikke det at jeg ikke har hatt bra forhold tidligere, fylt med eventyr og kjærlighet, sa J. Lo den gang, og la til:

- Men dette er det første forholdet jeg har hatt hvor jeg føler at vi virkelig gjør hverandre bedre. Vi utfyller hverandre og det er en ekte, ren kjærlighet. Bare det å ønske å støtte en person og gjøre ham lykkelig. Det er en uegoistisk kjærlighet som er vakker og annerledes. Og sunn!

Saken fortsetter under bildet.

STORMFORELSKET: Jennifer Lopez så ut til å kun ha øyne for Alex Rodriguez på «World of Dance»-feiringen i L.A. i september. Foto: Jen Lowery/SilverHub/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
STORMFORELSKET: Jennifer Lopez så ut til å kun ha øyne for Alex Rodriguez på «World of Dance»-feiringen i L.A. i september. Foto: Jen Lowery/SilverHub/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

Får ikke skrytt nok av hverandre

Heller ikke i et intervju med «Extra» i sommer, sparte den flotte popstjernen på komplimentene om sin nye flamme. Der røpet 48-åringen hva hun falt for ved den tidligere baseballstjernen:

- Han er en kjærlig far. Et sjenerøst menneske med familien sin, med vennene sine og med meg. Han er omsorgsfull, søt, talentfull og ansvarlig. Han er alle de vakre tingene du ønsker at en mann skal være.

- Jeg føler meg utrolig heldig akkurat nå. Jeg er så spent på livet, men jeg er mer spent på at folk skal få se hvem han virkelig er, sa J. Lo den gang.

Og hennes seks år yngre utkårede har også skrytt av hvordan Jennifer er som mamma:

- Vi har det supert sammen. Hun er en fantastisk, fantastisk jente, og et av de smarteste menneskene jeg noensinne har møtt. I tillegg er hun en utrolig mor, skrøt Alex på tv-showet «The View» denne våren.

Begge var nysingle tobarnsforeldre

Det var i starten av mars romanseryktene begynte å svirre rundt «Booty»-sangeren og den tidligere baseballstjernen.

Den gang uttalte en kilde til Page Six at turtelduene hadde datet noen måneder allerede og at kjemien mellom dem var svært god:

- De liker hverandre veldig godt fordi de har så mye til felles - fra sine latinamerikanske røtter, til sin kjærlighet for New York, og til barna sine, hevdet kilden.

Alex var gift med Cynthia Scurtis fra 2002 til 2008, og det var henne A-Rod fikk sine to døtre med. Jennifer har som kjent tvillinger fra ekteskapet sitt med Marc Anthony, som hun var gift med fra 2004 til 2014.

I tillegg til å kunne dele erfaringer fra livet som foreldre, har paret det til felles at de begge gikk ut av andre romantiske relasjoner kort tid før de fant tonen.

I august i fjor ble det kjent at forholdet mellom J. Lo og hennes 18 år yngre danserkjæreste Casper Smart (30) var over. Også A-Rod ble singel igjen ikke lenge før han møtte J. Lo, ifølge Page Six. Han var sammen med gründer Anne Wojcicki (44) i nesten ett år, men forholdet tok angivelig slutt i februar.

LES OGSÅ: Kan ikke snakke før til jul

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer