- De legger lista for alle stevnemøter

David og Victoria Beckham sørget for å få alles øyne på seg, da de var på vei til kjendismiddag i New York.

STILIG STJERNEPAR: Victoria og David Beckham gjorde en svært stilig figur på vei til Vogue-redaktør Anna Wintours middag i New York tidligere denne uken. Den britiske stjernedesigneren sørget for å matche ektemannens kamelhårsfrakk med en beige topp under den hvite smokingen. Foto: Splash News/ NTB Scanpix
STILIG STJERNEPAR: Victoria og David Beckham gjorde en svært stilig figur på vei til Vogue-redaktør Anna Wintours middag i New York tidligere denne uken. Den britiske stjernedesigneren sørget for å matche ektemannens kamelhårsfrakk med en beige topp under den hvite smokingen. Foto: Splash News/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Stjerneparet Victoria (41) og David Beckham (40) er drømmeparet for mange, ettersom de både kler hverandre knallgodt og virker svært lykkelige sammen.

Mandag kveld tjuvstartet det britiske Hollywood-paret på feiringen av Valentin-dagen i New York, og nok en gang gjorde duoen en misunnelsesverdig figur.

Ifølge bladet Hello! var David og Victoria på vei til en celeber middag arrangert av den amerikanske Vogue-redaktøren Anna Wintour (66). Ekteparet gikk hånd i hånd da de ble foreviget av pressefotografene.

Saken fortsetter under bildene.

FLOTT I HVITT: Ifølge Hello! Magazine var victoria Beckham iført en hvit smoking fra sitt eget klesmerke på den celebre middagen mandag kveld.  Foto: Xposurephotos.com/ NTB Scanpix
FLOTT I HVITT: Ifølge Hello! Magazine var victoria Beckham iført en hvit smoking fra sitt eget klesmerke på den celebre middagen mandag kveld. Foto: Xposurephotos.com/ NTB Scanpix Vis mer

Klesdesigner Victoria, som skal holde motevisning under New York Fashion Week søndag, var ikledd en hvit smoking i sateng fra sitt eget merke. Den kjekke mannen hennes tok seg godt ut i kamelhårsfrakk og en grå dress.

- David og Victoria Beckham gir oss skyhøye stevnemøte-mål, konkluderer Hello! etter å ha sett de ferske bildene av det stilige paret.

Ifølge magasinet ankom Victoria den amerikanske motehovedstaden før forrige helg, for å gjøre de siste forberedelsene til catwalk-showet. Også da David Beckham ble hedret på UNICEF-gallaen i Beverly Hills i januar, befant hun seg i New York for å arbeide med kolleksjonen sin.

Saken fortsetter under bildene.

I GODT HUMØR: Den tidligere fotballstjernen understreket den gutteaktige sjarmen sin med en grå sixpence som matchet den stilige dressen hans. Tidligere på kvelden ble han og Victoria fotografert sammen da de forlot hotellet sitt i New York (t.h).  Foto: ACE Pictures/ Splash News
I GODT HUMØR: Den tidligere fotballstjernen understreket den gutteaktige sjarmen sin med en grå sixpence som matchet den stilige dressen hans. Tidligere på kvelden ble han og Victoria fotografert sammen da de forlot hotellet sitt i New York (t.h). Foto: ACE Pictures/ Splash News Vis mer

De siste dagene har Victoria delt flere smakebiter fra Fashion Week-forberedelsene på Instagram. Før helgen delte hun en filmsnutt fra modellcastingen til visningen av høst- og vinterkolleksjonen sin.

Day two. Casting x vb #VBAW16 #VBGirl

En video publisert av Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Saken fortsetter nedenfor.

Hello! skriver at David og eldstesønnen Brooklyn (16) landet i New York noe senere, etter at det berømte ekteparet hygget seg med datteren Harper (4) i London den siste helgen i januar.

Sønnen ble med på festen

Selv om Victoria og David sikkert hygget seg sammen i Anna Wintours selskap mandag kveld, fikk de trolig begrenset med tid på tomannshånd.

Også Brooklyn Beckham ble nemlig fotografert på vei fra festen, iført kamuflasjejakken som faren hans viste frem på Instagram mandag morgen.

- Ikke sikker på om jeg er en kul pappa eller om Brooklyn tenker: «Seriøst, vi har nesten like jakker på oss, pappa», skrev David Beckham selvironisk til bildet, der han og sønnen tilsynelatende er ute i snøværet i New York.

LÅNTE PAPPAS JAKKE?: Da Brooklyn Beckham forlot festen hos Anna Wintour sammen med pappa David, var 16-åringen iført samme jakke som faren hadde på seg tidligere samme dag. Foto: Splash News
LÅNTE PAPPAS JAKKE?: Da Brooklyn Beckham forlot festen hos Anna Wintour sammen med pappa David, var 16-åringen iført samme jakke som faren hadde på seg tidligere samme dag. Foto: Splash News Vis mer

Saken fortsetter nedenfor.

Far og sønn fikk også litt kvalitetstid sammen på søndag. Da overvar de to nemlig årets Super Bowl, som gikk av stabelen på Levi's Stadium i Santa Clara, California.

- SUPER BOWL, BABY... Dette er første gang gutten min er med, så du kan se på ansiktet hans at han er opprømt, skrev David Beckham til en annen «selfie» av ham og Brooklyn søndag.

LES OGSÅ: Jacob (9) fikk Jennifer Lawrence til å smelte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer