- De lager et flott show

Kjendisene skryter av Moods-visningen. Se video fra showet og løperen her!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Fredag kveld var det klart for den populære Moods of Norway-visningen «Magical Movie Moments», i anledning Oslo Fashion Week.

Skuespillere, TV-stjerner, sangere, designere og bloggere hadde de siste dagene kastet glans over moteuken, og fredagen var intet unntak.

Kjendiser som Jan Thomas Mørch Husby, Cathrine Larsåsen, Pia Haraldsen, Unni Askeland, Jo Nesbø, Ravi, Anne Rimmen og Jenny Skavlan viste seg fram på den røde løperen, og Mørch Husby forteller at Moods-showet for ham personlig, er det eneste showet som er verdt å se under Oslo Fashion Week.

- Disse gutta legger penger i det, og lager et flott show. Det finnes andre dyktige norske designere, men personlig synes jeg dette er det eneste showet under Oslo Fashion Week som er verdt å se på. Det er på tide at Oslo Fashion Week får nytt blod, det bør oppgraderes på nivå med København og Stockholm, sier han til Se og Hør.

Kunstner Unni Askeland gledet seg veldig til å se showet fredag kveld.

- Jeg har fulgt med dem hele tiden, og kjenner gutta veldig godt. De overrasker meg hver gang de har et show. Jeg gleder meg skikkelig, sier Askeland til Se og Hør.

Oslo Fashion Week avsluttes søndag.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Strålte på den røde løperen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer