- De kysset og klemte åpenlyst

Samsaya skal ha funnet kjærligheten med svensk musiker.

TAUS: - Privatlivet mitt liker jeg ikke å kommentere, sier Samsaya, som skal ha funnet kjærligheten med musikeren Andreas Grega. Foto: Stella Pictures
TAUS: - Privatlivet mitt liker jeg ikke å kommentere, sier Samsaya, som skal ha funnet kjærligheten med musikeren Andreas Grega. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Samsaya Sharma (31) skal ha fått seg kjæreste. Søt musikk har nemlig oppstått mellom den norske artisten og den svenske musikeren Andreas Grega, ifølge VG.

- He he. Privatlivet mitt liker jeg ikke å kommentere, sier Samsaya til avisen da paret DJet sammen under Slottsfjellfestivalen torsdag.

Andreas Grega synger i bandet Kungers, og er også kjent fra Karpe Diems «Ruter», der han synger refrenget på låta. Paret skal ha vært sammen i tre måneder, og ifølge VG kysset og klemte de åpenlyst foran de fremmøtte under Slottsfjellfestivalen.

Nå Samsaya også begynt å flørte med tanken om å få barn.

- Barn er fantastiske. Jeg elsker barn, så jeg tenker en del på det. Jeg ser for meg at også fansen min vil få glede av barna mine. De kommer til å være med meg på turné, så jeg vil fortsette fullt med artistkarreieren, sier 31-åringen til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - De er ikke nakne, hvorfor tror du det?  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer