Foto: NTBscanpix
Foto: NTBscanpixVis mer

- De kysset og holdt hender

Gwyneth Paltrow og Brad Falchuk har lenge møttes i det skjulte. Denne uken tok hun kjekkasen med som date på morens filmpremiere.

SEOGHØR.NO: Etter ti som ektepar kom sjokknyheten om at Gwyneth Paltrow (42) og Chris Martin (38) skulle skilles i mars i fjor.

Men nylig avslørte duoen at de hadde startet seperasjonen i all hemmelighet allerede to år tidligere, men holdt det skjult for offentligheten.

Eksene har gått foran som et godt eksempel og behold et godt forhold etter at det ble slutt. De har blant annet tilbrakt flere helger og ferier sammen, og samarbeider tett om oppdragelsen til sine to barn Apple (11) og Noah (9).

Begge har også gått videre på hver sin kant etter at ekteskapet røyk.

Mens Martin har hatt et av-og-på forhold til Hollywood-stjernen Jennifer Lawrence (24) siden august i fjor, ble Paltrow for første gang linket til «Glee»-produsenten Brad Falchuk (44) rundt samme tidspunkt.

Saken fortsetter under bildet.

GODE VENNER: I fjor ble det kjent at Gwyneth Paltow og Chris Martin skulle skilles, men duoen hadde allerede gjort det slutt to år tidligere. Dette bildet er tatt av paret i januar 2014. Foto: NTBscanpix
GODE VENNER: I fjor ble det kjent at Gwyneth Paltow og Chris Martin skulle skilles, men duoen hadde allerede gjort det slutt to år tidligere. Dette bildet er tatt av paret i januar 2014. Foto: NTBscanpix Vis mer

Nå ser det ut som om det stadig blir mer og mer seriøst mellom Gwyneth og Brad.

Torsdag tok nemlig tobarnsmoren med seg Brad som date på premieren til sin mor, skuespilleren Blyth Danners (72), nyeste film «I'll See You in My Dreams» på London Hotel i Los Angeles, ifølge  People.com.

- Hun hvilte hodet sitt på Falchuks skulder og han kysset henne ømt på pannen mens de så på filmen. De holdt hverandre også i hendene hele tiden.

- Da fremvisningen var ferdig delte de et søtt kyss før de dro videre på etterfesten. Her snakket de med venner før de dro hjem, skriver nettstedet.

Sist måned dukket også paret opp sammen i 50-årsdagen til Robert Downey Jr.

- Gwyneth og Brad har holdt på lenge, og forholdet deres utvikler seg fremdeles, sa en kilde til People da.

Gwyneth poserer sammen med sin berømte mor Blyth Danner under hennes filmpremiere torsdag. Her var også Brad Falchuk til stede. Foto: NTBscanpix
Gwyneth poserer sammen med sin berømte mor Blyth Danner under hennes filmpremiere torsdag. Her var også Brad Falchuk til stede. Foto: NTBscanpix Vis mer

LES OGSÅ: Nå har Tori Spelling glemt utroskapen